Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poročno darilo

Poročno darilo

Na vas se obračam s prošnjo, da mi pomagate pri izbiri darila.Poroči se moja prijateljica, pa imam dve ideje. Prva je polet z letalom za tri osebe okrog triglava, druga je pa skok s padalom.
No, kaj bi si izbrale, če bi mele to možnost.
Jaz se bolj nagibam k prvi možnosti, ker bi lahko s seboj vzela še svojega sineka!
Hvala za pomoč!

kaj pa si ona želi? nima nič spiska? zakaj pa je direkt ne prašaš?

drugače pa mi je polet okoli triglava kar všeč! tut jaz bi bila tega darila vesela!

lp,lara

Tudi jaz misli, da je najbolje, da jo vprašaš. Jaz upam, da med mojimi darili ne bo presenečenj.
Če si želi skočiti s padalom, je o.k. – jaz pa npr. ne bi in mi je bolj všeč druga varianta.

Lp, Ajs

Zanjo verjamem, da veš, kaj pa on – se mogoče boji vožnje z letali? Ne pozabi na to možnost!

Brez zamere – meni pa ni všeč nobena varianta. Imam rajši bolj praktične stvari.

Ja, pa tud drago ni treba da je! Itak bosta dobila dva avtomata za kavo, tri mlinčke za kavo, dva multiprakzika,… Skratka res je najbolj da ju vprašaš.

Tudi jaz imam raje bolj praktične stvari. Glede na to, da si delava novo stanovanje, imam raje kakšen stroj ali kakšno stvar za v kuhinjo.
Ti dve tvoji ideji pa po mojem mnenju nista ravno primerni za poročno darilo, ampak za kakšen rojstni dan.

Urša

JE ČIST OK, MENI JE VŠEČ BOLJ KOT KAJ OBIČAJNEGA. JE BOLJ NEPOZABNO DARILO KOT PA MULTIPRAKTIK, SAJ JE NE POROČATE ZATO, DA BI OPREMILE KUHINJO!!!!

Saj ne mislim da morajo kupovat multipraktike pa to, midva tako že vse imava in jim bova rekla da ne rabiva nič, če bo pa kdo kaj dal pa tud prav. Sicer pa Mojca ve kakšna je ta njena prijateljica in tudi to ve ali bi ji bilo darilo všeč!
Moram priznat da je darilo malo drugačno samo jaz ne bi skočila, leto okli triglava mi pa tud ne diši preveč-ni nč posebnega od zgoraj, saj men ne!
Čao

Naj zveni še tako neprimerno – mladoporočenci po mojem mnenju najbolj potrebujejo denar – bodisi za opremo hiše, stanovanja, mogoče celo potavanj, ali pa, da si privoščijo kar, česar si sicer ne morejo. Zato je najbolj praktično darilo… denar. Jaz bi ga bila najbolj vesela!

Jaz tudi tako mislim! Najmanj zgrešiš. Samo men je nerodno rečt da naj dajo za darilo denar.

Toda imam občutek da ljudje mislijo da darilo za npr. 10000 SIT izgleda več vredno kot če bi dali 10000 SIT v gotovini! Drugače bi bila pa midva sigurno bolj vesela denarja kot pa raznih bedarij, ki nama pol sploh ne bi bile všeč. Vsak ima drugačen okus.

TUDI JAZ TAKO MISLIM 🙂

Jaz tudi

No hvala mlada dekleta, jaz pa prav zdajle stojim pred tem vprašanjem, kaj naj
kupim nečaku in njegovi nevesti za poročno darilo. Imata takorekoč že opremljeno
stanovanje in se mi zdi edino smiselno da jima dam denar za polepšanje poročnega potovanja. Ali je 50.000 sit dovolj primerno? Manj se mi zdi od ene tete kar malo skopuško…

o 50 tisočakov je za teto že kar lepa vsota! saj meni se zdi!

lp, lara

Ja, misli da je to zelo veliko.

Ko se je možila sestrična od mojega bodočega moža sta jima moja bodoča tašča in tast dala 30000 SIT, pa je menda dobila največ od njiju!

Če jima boste dala 50000 SIT vas lahko zeloooooo stisneta!

no tistih 30 jurjov je bla pa zlo škrtica vrjanta..al pa če res nimata no :)) me bosta mat pa fotr in brat ki bo priča kupila digitalno kamero, njegova mami in sestra ki pa je tut priča pa parni likalnik z desko ki bo vse skupi 130 jurjov, pa še mat bo zravn keš dala ….

Vav, kakšna darila. Digitalne kamere bi bla jaz tud vesela, al pa fotiča tud!

Pa saj niso škrti sam ne vejo koliko denarja se daje za darila-po moje. Saj ni to tako malo denarja. Ne vem no, jaz sem bol skromne sorte…

Oj!

Tudi jaz bom blazno vesela, če bom od kakšne tete dobila 50.000 (pa močno dvomim). Sicer pa sva tudi midva za denar, samo še ne vem, kako bi povedala. Mi je pa bolje 10.000 sit, kot jedilni pribor v vrednosti 20.000.

Lp, Ajs

Točno tako! Ko boš dobila idejo kako povedat da hočeta za darilo denar, prosim, povej!

Moj daljni sorodnik je rekel da pač že vse imata lahko pa dajo denar. Da komu ne bi bilo nerodno pa so se zmenilio da se da denar v kuverto in se nič ne podpiše kdo je dal.
Vem pa da so se podpisovali, vsaj tisti ki so malo globje segli v žep!

Kaj pa pravite na idejo, da se v turistični agenciji odpre račun in svatje tja odnesejo denar (kot poročno darilo) za poročno potovanje. Predvsem se mi zdi to dobro, ker ni zadrege kako povedat, da si želita denar, pa tudi med povabljenci ne bo “kdo je koliko prinesel”.

lp Vesna

ja pr ns je kr navada da starši pa priča kupta darilo za 100 jurjov prbližn…ponavad se kupujejo kaki pralni stroji pa tak, ampak glede na to da že vse mava sva pa prosila da naj po dva skup moči združta pa kej vorng kupta …

to je v redu če res želiš denar za potovanje…men pa to ni tako bistveno in bi iz denarja raje opremila še del stanovanja …

Jaz bi tudi raje prenovila del stanovanja s tem denarjem, vendar še vedno ne vem kako to povedat povabljencem. So mi pa nekateri že rekli, da denarja ne bodo dali (ker to ni darilo), da pa lahko povem kaj si želiva.

lp Vesna

Če svatje želijo dobro, ne bi smelo biti zamer, če rečeta za denar. Drugače pa angažirajta priči, naj namignejo, da bi bila pač najbolj vesela tovrstnega darila. A ni bolje, da dobita denar, kot da za isto vsoto kupujejo ne vem kakšne krožnike ipd. ki vama na koncu sploh ne bodo všeč??

New Report

Close