Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročno potovanje

poročno potovanje

dobri ste da greste lahko na poročno potovanje,midva verejtno nikamor ker naju bo že poroka ožela:(,bližje sorodnike bova prosila naj nama prispevajo denar za musko,torto,fotografa….tako da si žal ne morva privoščit,ostali ki ste bili pa upam da je bilo nepozabno

Daytona Beach,dobro!

inc, jaz sem hodila na Teneriffe vsako leto! (ponovno grem februarja)! Zame je tam “RAJ”! Bila se tudi že v eksotičnih deželah, Maldivi, Kenija…
saj je po svoje lepo, ampak toliko stvari, ki jih lahko počneš na Teneriffih, pa skorajda ne moreš nikjer!
Pa tudi cenovno je veliko ugodneje! Hoteli so vsi lepi – jaz sem vedno hodila v hotele s 4*, ker so res luksuzni, v ceni se pa ne razlikuje toliko od tistih s 3*!
Standard je visok, vse lepo urejeno…
Dobro je, če si najameš avto, saj je poceni in si lahko ogledaš toliko stvari!
Lahko se sončiš, kopaš v morju, Lahko greš na Teide – visoko goro – vulkan, ki je višja od naše najvišje gore – meri 3700 in še nekaj! Gor se lahko pelješ po takšni cesti, ki je skoraj kot avtocesta, prideš do snega, okolje je pa takšno, kot bi bila na luni! Res noro!
Tam je tudi Loro park (ne vem točno, kako se napiše), kjer lahko vidiš v živo pingvine, morske pse, delfine… kot nekakšen živalski vrt, le da si bližje živalim!
Lahko si ogledaš deželo kaktusov, nasade banan, ogromne valove, noro lepe plaže…
Hrana in pijača sta kar poceni – bolj kot pri nas, čeprav imaš v hotelih samopostrežne obroke, ampak to res obilne in popolnoma vse, kar si zamisliš!
V dosti hotelih imaš na balkonu svoj jakuzi…
Nočnega življenja ne manjka, na plažah ni gužve, je toplo, ni pa tiste ubijalske vročine…
Kaj si sploh še lahko zaželiš!?!?!?
Pa tudi daleč ni tako! 4 urce z letalom!

New Report

Close