Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek porodnišnica Lj – darilo mamam

porodnišnica Lj – darilo mamam

Zanima me, če se ob porodu v Ljubljanski porodnišnici še vedno dobi za darilo pol-letno naročnino na revijo Otrok in družina (to je bilo darilo mestne občine Lj pred dvema letoma).

Lani ni bilo.

2003 tudi nič.

Hm, 2005 so dali. Ni bilo pa to darilo porodnišnice, ampak darilo občine. Tako da so ga dobile le tiste, s stalnim bivamnjem v LJ.

l. 2005 sem dobila. zdaj pa ne vem.

Jst sm bla lani ( 2006) v porodnišnici, pa je mamica zdraven mene, ki je bila iz ljubljane dobila.

Sem bila lani aprila v LJ porodnisnici, sem iz Lj, pa ni bilo.

jaz sem rodila leta 2005, pa sem v občini ljubljana pa nisem dobila ne v porodnišnici ne od občine 🙁

lp

Da. Rodila v letu 2006.

Rodila oktobra lani, v Lj, mali ima prebivališče v Lj, jaz ne in smo dobili revijo. Za celo leto.

Jaz pa maja pa tudi ni bilo nič.

Lani maja smo dobile polletno naročnino na revijo Otrok in družina in knjigo Zvezdica Zaspanka

lani junija smo dobili, pa eno knigico zraven.

Jaz lani maja nisem dobila naročnine. Dobila sem knjigico in ob odhodu nek kovček z vzorčki.

Januarja letos ni bilo nic, pa sva obe iz Ljubljane.

2003- nič dobila.. pa mam stalno prebivališče v Lj…. razen, hm, če so morda po naglasu ugotovili, da sem z drugega konca Slovenija:))
in sem skoz padla

feb 2007 – nismo dobili

Januarja 2006 smo dobili knjigo Zvezdica zaspanka in na informacijah kovček z vzorčki.

Se mi je zdelo. Škoda… Jaz sem 2005 dobila, samo vem pa, da nekatere mamice niso, zgleda, da si moral imeti srečo, da so te prišli popisat, drugače ni bilo nič…
No, letos pa zgleda, da občina nič ne da.

Očitno je otrok še preveč… 🙁

New Report

Close