Poroka – brez prič
V tujini, EU se nekje da. Pozanimaj se. Midva sva sla sama k zupanu, zupan ni pricakoval, da bova res sama in je potem napisan govor spustil in nama naredil tako neuradnega, tako lepega, tako sprosceno, smejali smo se, ko bi jaz mogla ja rect sem utihnila in smo se zaceli smejat. Zupan je fotke delal, nama tako lepa poroka. Ko sva se peljala domov sva oba rekla, da to moreva ponovit 🙂
Šla si se v EU nekam poročit, samo zdaj se več ne spomniš kje??????
Po mojem se kjerkoli lahko poročiš brez svojih od doma prič, moraš pač povedat, da prič nimaš in ti oni uredijo. Dve tam babi iz matičnega urada se ti bosta podpisali, pa čao. Jaz sem se poročila na Karibih in moja priča je bil nek tip, en vrtnar tam verjetno. Na slikah ga nimam :))))))))))))))))))))))))))))))))
Po mojem se kjerkoli lahko poročiš brez svojih od doma prič, moraš pač povedat, da prič nimaš in ti oni uredijo. Dve tam babi iz matičnega urada se ti bosta podpisali, pa čao. Jaz sem se poročila na Karibih in moja priča je bil nek tip, en vrtnar tam verjetno. Na slikah ga nimam :))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]
pa še za pijačo bosta dali, a ne?
Po mojem se kjerkoli lahko poročiš brez svojih od doma prič, moraš pač povedat, da prič nimaš in ti oni uredijo. Dve tam babi iz matičnega urada se ti bosta podpisali, pa čao. Jaz sem se poročila na Karibih in moja priča je bil nek tip, en vrtnar tam verjetno. Na slikah ga nimam :))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]
ne, res ne gre to tak
že ko greš prijavit poroko na matični urad, moraš navesti imena prič. oni ti nič ne urejajo, samo lepo te seznanijo z dejstvom, da priče morajo bit.
:-)) Jaz tocno vem kje sem se porocila in pravzaprav naju je porocil zupan, ki je dober kolega mojega moza. Tam kjer sva se midva porocila smo bili ravno kaksen mesec nazaj na kosilu, pa tudi drugace se pogosto peljemo mimo in se spomniva tistega dne.
Ne vem kje si ti pravzaprav prebrala,da sem se sla porocit nekam v EU in sedaj ne vem vec kam.
Najina poanta je bila, da se greva porocit sama, da ne bo pric, ce bi prico imela, bi imela nekoga, ki ga poznam in mu zaupam, ne pa nekega natakarja tam s Karibov, ki ga bom videla se tocno nikoli vec v zivljenju.
:-)) Jaz tocno vem kje sem se porocila in pravzaprav naju je porocil zupan, ki je dober kolega mojega moza. Tam kjer sva se midva porocila smo bili ravno kaksen mesec nazaj na kosilu, pa tudi drugace se pogosto peljemo mimo in se spomniva tistega dne.
Ne vem kje si ti pravzaprav prebrala,da sem se sla porocit nekam v EU in sedaj ne vem vec kam.
Najina poanta je bila, da se greva porocit sama, da ne bo pric, ce bi prico imela, bi imela nekoga, ki ga poznam in mu zaupam, ne pa nekega natakarja tam s Karibov, ki ga bom videla se tocno nikoli vec v zivljenju.[/quote]
Kako pa mislita to poniviti?? 🙂
Kako misliva ponovit. Glej, res nama je bilo tako lepo, da sva oba to rekla takrat. Saj sedaj ne razmisljava o tem, poroka je ze dalec nazaj, sam mogoce se pa celo da, da se gres z istim partnerjem se enkrat porocit, kaj pa vem. Samo glede na to, da to izvajajo stars, ki se po teh veckratnih vecnih obljubah in mega ljubezni pol vedno locijo, je vsaj mene minilo 🙂 Bi pa mogoce to kdaj izvedla kje na kaksni plazici kje v Aziji, juzni Ameriki, … itak je bila prva ideja, da se porociva v Braziliji na plazi. Ampak nimava se nobenega takega plana sedaj 😉
Pozdravljene.
Ne me obtoževat, sodit, ker res ne vem. Žal.
Če nimaš primerne bodoče priče( ali pa če sem si od vedno želela da bi to bila moja naj prijateljica in ne morem na njeno mesto sprejeti druge osebe, zato raje vidim da ni nihče.
Ta oseba ni več živa 🙁 ) ali bi bilbodoči mož lahko hkrati tudi moja poročna priča, tudi pri sklepanju cerkvenega zakona?
Hvala za odgovor. Sram me je koga vprašati.
ps: ne bom se še poročila “jutri”, vendar me ta misel okupira že sedaj.
Hvala za razumevanje!