Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poroka desetletja

poroka desetletja

Komentarji, pa saj veste o čem govorim ! ?

Nekateri jih občudujejo, večina se jih zgraža.
Meni pa se zdi preprosto neumno. Bedasto! Pa kaj bi ti ljudje radi pokazali, da so bogovi ali kaj?
Tudi če hodijo na zlate WC-je s***, tudi za njimi smrdi!

Če bi mene nekdo povabil na to poroko (kar se seveda ne bi moglo zgoditi, pa recimo), bi odločno odklonila.

Lep pozdrav od navadne!

Živa bedarija – takšno pretiravanje. Jaz pa šparam že 5 let za stanovanje pa ga še nimam. Pa hodim pošteno v službo pa mož tudi, ampak……če ni denarja ga pač ni.

lep pozdrav!

tale vesna jih bo še drago stala…..ona je enkrat v enem intervjuju izjavla, da rabi takegaaaaaaa moža, ki bo zadovoljeval njene potrebe….pa s tem ni mislna seksualne….Sicer pa, če ima rada zlato kletko, kar naj jo ima…jz ji nisem čist nič fouš. Lahk grem ven brez namazanga ksihta, ne rabm cunj po zadnji modi….ona si pa tega ne bo mogla privoščit, ker si ne bo upala…

Mene nič ne moti. Vsak se poroči tako, kot mu ustreza. Upam da bosta srečna v zakonu 🙂 in bosta imela veliko lepih in pridnih otrok. No lepi bodo že, ker sta oba fejst, za pridne-to se še pa ne ve 🙁

Ce je moja koza mrtva, naj bo se sosedova.
Zavist vas bo pokopala.

ej, nej se mata fino, vso srečo jim dejmo zaželet 🙂
sej o vseh detajlih bomo pa itak obveščeni 😉

Eh, tak je, če maš denar, se ponavadi preseravaš. Ampak jaz upam priznat, da če bi bla tak hudo puna keša, bi si poroko tudi konkretno privoščla, čeprav ta je bla malo ekstremna, ali ipak. Če si poln denarja, ne gledaš na stvari enako kot nekdo, ki ni tako poln denarja, to je logično, tako da ti ni žal denarja za take fore, ko se lahko pol ku*čiš po celi Slo, kako poroko si mel.

Zdej me je pa res sram vprašat, ko vsi veste za kaj gre … meni se pa sanja ne … Katera poroka to? In kaj bo, da bo tko fajn poroka?

Mater ej .. morem verjetno res začet brat kake trič trač revije … :(((((

Lp, Bgv

Kaki fouš tema dvema. Mene bi bila živa groza imeti toliko denarja. Veš kako bi se bala, da mi otroka ugrabijo…mater, raje mam 200.000,00 sit minusa. Po svetu lahko v miru hodim, ona zihr ne! Pa veste sploh, kako je takim težko umret…le komu bo ostal ves ta denar…

Ma, naj si ljudje privoščijo – saj si lahko!

Upam, da bodo kake posnetke pokazali. Zakaj neki bi samo v pravljicah
brali (npr. Sneguljčica…) o “kraljevskih” porokah.

Upam tudi, da bosta zelo zelo srečna! Naj živita v pravljici brez skrbi
za preživetje in njuni otroci naj bodo zelo razvajeni – imam pa eno
željo za njih – naj se imajo vedno radi in naj bodo pošteni (do sebe in drugih).

Zakaj pa ne? Je vsaj še nekdo pošteno zaslužil na tej poroki… In če gledamo tako: dva mlada, ki se poročita, imata oba okoli 150 jurjev plače, porabita za poroko okoli 1 milijon (in manj ali več). Zakaj torej ne bi mogli taki, ki zaslužijo po milijon na mesec plačati tistih 30 (ali več) milijonov za poroko? Kakor komu paše (če se finančno seveda izide)…

Bugi, gre za poroko med Jankovičem mlajšim in Vesno Dolenc (tisto manekenko oz. misico). Poroka je bila baje blazno draga (govori se da vse od 30 milijonov pa do 45 milojonov), rezerviran je bil cel hotel Habakuk pod Pohorjem (baje da za tri dni) itd. itd. Skratka: ko se “smetana” poroča… 😉 :))) Pa naj: če imajo dovolj, zakaj pa ne.

Tuki še ena ki se ji ne sanja za čigavo poroko gre … (tut jest ne berem rumenega tiska) 🙂

A haaa … no … hm … vsaj malo bolj jasno je … :)))

Ja ben … če imajo soldke, zakaj pa ne … naj razmetavajo z njimi. Če bi imela jaz toliko soldkov bi tut jaz naredila kako fajn ohcet … tko pa bo treba počakat … zbrat soldke na kupček … in naredit eno tako mikeno ohcet … (še dobro, da se z Miškotom ne misliva poročit cerkveno) :)))

Mah … ja no. Sej v bistvu ni važno kakšna poroka je … važno je, da se ta poroka obdrži … Da ne bomo potem čez leto ali dve brali, kako se ločujeta … :((( Že tako je preveč ločitev … :((((

Lp, Bgv

Najprej je bila poroka 20 mio, potem 22 , potem 25, pa lepih 30 … pa sedaj ze 45…. Toliko bi bilo pa tudi za Jankovica malo prevec.

Vesna Dolenc je res lustna v obraz zdaj ko ima korenckaste lase (vsaj meni). S tistimi blond lasmi je bila pa cist… pac misicam podobna.

Pa by the way nogo ima zelo veliko, da vas pomirim. Sem bila enkrat v Lipi in je bila v enih salonarjih (rdecih z visoko peto) pa sploh ni tako seksi in tko zgledalo. Po moje ima 42 stevilko… Pac visini primerno.

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

..a je že bla..a ni šele to soboto?
pa lepa brena, pa grašo, pa daniela pa kdo je še pojčkal?

taka poroka se mi zdi prav ironična in v posmeh vsem. Na eni strani mečejo takile gospodje denar dobesedno v jarek, na drugi strani pa je možno vsak teden videti reveže na tv, ki nimajo ne denarja za hrano in kurjavo, brezdomce pa kopice otrok, ki so sirote in brez staršev. Zato jaz ne rečem, naj razmetava z denarjem, če ga ima, mene bi bilo sram. Pa naj se Jankovič pohvali, če se lahko, kdaj je kaj prispeval za kakšnega reveža. V glavnem, beda!! Rdeči križ, Karitas in podobne organizacije itak nategujejo samo nas, navadne ljudi.

Meni je pa najboljša ta izjava, ki sem jo prebralav neki reviji, da sta se samo spogledala in sta vedela, da sta si usojena za celo življenje……..ko bi vsi imeli tako srečo, a ?

bla,bla…

Jankovič je bil prvi privatnik, ki je kupil rešilno vozilo s popolno (ampak čisto zares popolno) opremo za oživljanje in sploh nujno medicinsko pomoč.
Denar dobro služi in ga tudi razdaja! V humanitarne namene, šport ….
in vsakemu upa pogledati v oči! Je uspešen podjetnik, ki je naredil
zelo veliko in služi zelo veliko!
Mi pa nimamo jajc za večje podvige in se pač pogovarjamo po forumih -Jankovič za take čveke nima časa in potem lahko sinu privošči sanjsko
poroko.

Zavist ….. ženske nehajte!

Mar misliš, da bi ti župnik preveč računal???

Čveka, če ti verjameš, da tip pošteno služi potem je to tvoj problem, če pa je kupil eno reševalno vozilo, je bilo zanj to kapljica v morje. Sploh ne gre za zavist, jaz nočem nobenemu od njih nič slabega, pravim pa, da je dosti ljudi pri nas, ki jim je ob takih dogodkih hudo.

Punce kaj pa jamrate, kdo mu pa nosi denar na kup???
Halo, mi!!! Kam gremo vsak dan: K NAJBOLJŠEMU SOSEDU, ja ja punce Jankovič se lahko z našim denarjem preserava…

Uspešen je, to je treba priznat – ata namreč. In zakaj ne taka poroka? Vsak po svoje!
Je res, da eni nimajo niti za kruh, a to ni v tem kontekstu!
Moje mnenje! In mislim, da kar dosti tudi da!
Lp, Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close