Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poroka in črna obleka

Poroka in črna obleka

Po tvojem pisanju, po točkah:

Črna je barva smrti? Kje in od kdaj? Pozabi mene, jaz sem očitno vampir, ker se moram res full potrudit, da najdem kaj drugega kot črno v moji garderobi.

Na katerih pogrebih?

Bela za nevesto v smislu, ki ga navajaš, za crknit od smeha :p

Aja, čeprav sem večinoma vedno v črnem, na maminem pogrebu pa res nisem bila. Čudno?[/quote]

Yo, kdaj pa ti je umrla mama? Moje sožalje, verjetno ni dolgo od tega. Vedela pa sem, da je hudo bolna. Lp

Hvala za izrečeno sožalje. 24. prejšnji mesec.

Tudi, če misli izključno nase, res ne vem, zakaj bi človek prav načrtno poskušal izpast kot bedak z neprimerno opravo.

Primerna urejenost je pač del bontona, ki kaže na inteligenco in uglajenost posameznika. Da se znaš obleči, urediti in obnašati priložnosti primerno. Ampak eni imajo že prav bolezensko potrebo, da bi vedno šli proti toku, in hočejo na poroko oblečeni v žalno opravo, na pogreb pa v kapri hlačah (oboje tu gor objavljeno ta teden).

Saj, vsak po svoje. Meni kot nevesti bi bilo gladko vseeno, kako so druge ženske na moji poroki oblečene. Zaradi mene lahko tudi v poročno obleko pridejo oblečene. Ampak izgledale bodo neumno. One, ne nevesta.[/quote]

Nooo veš, da sem bila jaz tudi na pogrebu za očetom v tričetrt črnih hlačah, jooj celo obe s sestro sva bile. In mi je gladko viselo kaj si kdo misli od vaških firbcev, ki pridejo zijala prodajat na pogreb in gledat kaj imajo domači oblečeno. Haloo, a se na cunjah vidi kako žaluješ?

Kot nevesta, res že dolgo nazaj, se niti ne spomnim kako so bili oblečeni svatje, za pričo vem, da je imela dolgo črno krilo( takrat je bila taka moda). In?
Pa tudi sedaj, če grem na poroko, ne gledam kaj je kdo dal nase, …zato meni pač ne bi izpadli neumno…to bi mi taki, ki delijo etikete.
A je treba bit vseskozi ovca in slediti trumam?

New Report

Close