Najdi forum

Splash Forum Politični čvek POROKA LETA

POROKA LETA

Končno smo dočakali POROKO LETA

SREČNO V ZAKONU URŠKI IN JANEZU!
Upan, da si bo vzel kaj več časa zanjo. V Drežnici nad Kobaridom je vse pripravljeno. Naj bo njima lepo.
http://24ur.com/novice/slovenija/v-pricakovanju-poroke-leta.html

Komentarjev čuda, kot vedno. Razlinčni, že 10 strani.

P.s.
So šli vsi na ohcet, kam ste šli?
Nihče nič ne poroča od sds-vcev.
Zunaj je vroče, zato sem tukaj.:-)

Lep sobotni dan želim vsem!

frančišek je najbrž šel šrangat

Tokrat se pridržujem mnenju, naj bosta srečna. To se namreč vošči ob poroki vse drugo je odveč. Pa četudi jih ne maramo. Se pa spodobi, da smo vsaj v takšnih trenutkih veseli.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, če ni preveč osebno vprašanje, zakaj ne maraš Janeza Janše in Uršike?

Jaz, da bi bila ob tej ohceti glih kaj posebej vesela, moram reči nisem.

In zakaj naj bi bili ob takih trenutkih veseli.

Če bi bili ob vsaki ohceti veseli, potem bi bili veseli 365 dni na leto. Si lahko zamisliš to. Nobenih kislih obrazov več. Samo veselje.

Udri brigu na veselje…. pa vsi na ohcet…

Poroka kot poroka……obema pa veliko sreče, veselja in zadovoljstva v zakonu……..

Vsi, ki se spotikate ob njuno poroko pa….no ja…..zakaj natančno se pa že spotikate?

Če ne bi mediji zasledovali zgodbe, še vedeli ne bi kdaj sta dahnila ta “usodni DA”……

Čemu že mediji zasledujejo te zgodbe? Da prodajajo svoj medij…….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Mrhovinarji od 24kur so imeli celo improviziran JASTREB center postavljen na lovski poti do prizorišča. Šum vklučenega mikrofona jim je povzročil inkontinenco.

Očitno je bila za nekatere vključno s Primožem to prvorazeredna tema dneva če ne celo tedna:)

Fovšija nekaterih ne more prikriti dejstva, da je gospod Janez Janša zaželjen moški v ženskih očeh…po vašem velecenjenem mnenju bi bilo bolje, če bi imel kakega prijatelja in ne Urške, takrat bi bil po vaše pravi moški a ne….sicer ne bi bil primeren za reprodukcijo bil bi pa naš idol!

Bolano res!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Uh, sobota je glede na uro že mimo … in niti slučajno se nisem niti za trenutek spomnila nanj in nanjo, niti nobeden od mnogih s katerimi sem danes preživela prav super dan … evo tu zdaj na hitro berem, pa mi je smešno, da je to lahko komu (ki ju res osebno ne pozna) pomembno.

… ne vem, no … enim se v življenju pač tud kaj zares dogaja, tako da ne rabmo irelevenatnih tračev o čist enih tretjih spremljat :)))

Imela se bosta pa točno tako, kot si bosta naredila … mi je osebno malo mar za ves njun cirkus 😉

No, saj vemo, da bi bil rad njegov “prijatelj”, to tako očitno nakazuješ veš čas… no, pa ti je ušel z žensko. Čedno žensko.

Vsaka misel, ki jo izgovoriš ali napišeš vpliva na tvojo usodo. Na to seveda sedaj ne pomisliš. In če je le ta negativno naravnana, ti nemore priti nazaj kot pozitiva. Kar seješ boš tudi, kadar pride pravi čas, požel. V tistem trenutku, ko si dal v eter negativo, si pripravil že prostor pri sebi in v sebi, da se ti vrne kot negativa, ki s seboj prinaša tudi obresti !!!
Tvoja zavest je kot plazma: deluje le če se odpre.

ŽELIM PA JANEZU IN URŠKI, DA BOSTA USPEŠNO PREMAGOVALA VSE PREPREKE NA POTI, KI STA JO IZBRALA !!!

Lepo! Če seveda misliš resno in če to počneš tudi sama.

Torej: kako gre tebi s trudom k pozitivni naravnanosti? P.S. samo čestitka ‘kalimerotu’ in ‘sramežljivki’ pač še ni pozitivna naravnanost do življenja in sveta … je zgolj lepa gesta oz. običaj. Ker se sprašujem, če bi bila tvoja čestitka enako prisrčna, če bi se v soju medijskih žarometov poročil npr. ‘maneken’ s svojo dolgoletno spremljevalko 😉

hahaha, kako lepo napisano, a kaj ko verjetno velja le za druge, tebe se to ne dotakne, kaneda!!!:))))

Takšni, ki so tako zelo nesrpni proti homoseksualcem, SO VEDNO TUDI SAMI S HOMOSEKSUALNIMI NAGNJENJI, ampak zaradi teh nagnjen sovražijo same sebe, to pa potem projecirajo na druge. Moški, ki nimajo dvomov o svoji seksualnosti, gotovo ne pišejo fanatično po forumu grdih stvari o homoseksualcih in to cele dneve.

No, tega pa nisem pričakovala.

Namesto, da bi Urški in Janezu zaželeli SREČNO V ZAKONU, je tema “zglajzala”, skrenila v neprimerno pisanje.

Jaz sem resnično zaželela,

“SREČNO V ZAKONU URŠKI IN JANEZU”,
V upanju, da si bo vzel več časa zanjo!

Čudno se mi je videlo, da ni nihče nič napisal, ker so bili zadnje čase zelo pridni z raznimi obvestili iz sds.
Iz obvestila je bilo razbrati, da sta jih veliko povabila in zato sem napisala še “P.s.”

Ja, verjetno je šel frančišek šrangat,:-) saj se je oglasil šele ob 23:02,
z očitkom, da je za nekatere to prvorazredna tema, pa fovšija, vključno s Primožem.

Iz moje strani to ne drži, verjetno pa tudi s Primoževe ne.
Če je prilika, rada pogledam neveste in ženine, jih maram ali ne.

Na posnetku sta lepa Urška in Janez, zato še enkrat Srečno!
Še kar nekaj linkov je, pa jih ne bom malala.
Hahaha, link je zgoraj, katera še ni gledala slik, so kar lepe slike, čeprav so iz rumenega tiska. 🙂

Pripomba “ciker”, mrhovinarji 24 kur, ne vem kaj so imeli. Tudi drugi mediji so poročali, tudi po RTV so kazali kaj vse je bilo pripravljeno.
ciker, nepotrebna pripomba! Če Urški in Janezu ne bi to prijalo, bi se lahko potiho poročila.

– Ni bil moj namen spotikati se ob poroko, si “falila”!
– “usodni da”, saj nihče ne ve v naprej kako bo?
– To vidiš čez čas, na svojem “usodnem da”!

Dost je, o pikih, kanalizaciji in še … pa ne bom.

Pozdravljena Prababi,

Se strinjam s teboj, lahko bi jim zaželeli samo Srečo, tako kot je to ponavadi pri mladoporočencih. Ker pa sta ta dva mladoporočenca, malo drugačna (v vseh pogledih), se je iz tega pričakovano izcimilo to, kar se je.

Upam pa, da bosta kljub temu srečna.

Pri nas se je ohladilo, pada dež, tako da se kar malo “lakše diše”.

Lepo se imej.

Pozdravljena Prababi,

Se strinjam s teboj, lahko bi jim zaželeli samo Srečo, tako kot je to ponavadi pri mladoporočencih. Ker pa sta ta dva mladoporočenca, malo drugačna (v vseh pogledih), se je iz tega pričakovano izcimilo to, kar se je.

Upam pa, da bosta kljub temu srečna.

Pri nas se je ohladilo, pada dež, tako da se kar malo “lakše diše”.
Lepo se imej.[/quote]

Vrabček, pozdravljena!
Toliko njegovih privržencev je tukaj, voščilu se jih je pridružilo malo, sama vidiš. Mogoče se je zaradi zazlike v letih, izcimilo tako?

Ta dva poročenca sta drugačna, kar nekaj takih poznam.
Življenska pot ni pravljica, tudi posuta z rožicami ni vedno.
20 let traja, da spraviš otroka do kruha. Med tem časom, lahko tudi kakšen starš zboli ali kaj drugega in je velik problem itd. …

Poznam en tak par, ko je šla mamica na operacijo, bila kar nekaj časa v bolnici, oče dveh malih otrok v starosti 2 – 4 leta, je moral vse sam opraviti med odsotnostjo mamice (njegova starost med 55-60 let), k sreči je bil že upokojen in vse dobro opravil.

Prav zato, njima želim SREČNO V ZAKONU!
Pa čim manj neprijetnih dogodkov na življenski poti.

Ja, se je ohladilo, “lakše se diše”! 🙂
Danes se kar naprej dež ponuja, pa grmi. Tudi to ni prijetno, pa kaj čmo, zgoraj tako rihtajo. 🙂
P.s.
A zasebno sporočilo pri tebi ne deluje? sem ti poslala majhen pozdravček, za test. Bodi mi dobro in lepo se imej! L.p.

O Prababi pozdravljena še enkrat,
Ja zasebno sporočilo sem seveda dobila, sem ti odgovorila.
Sem vesela, da si se spomnila še tako na mene.

Se slišimo.
Lep pozdrav

lol,če je to poroka leta,kaj pa sta ta dva?kaj so pa drugi???
Vsi smo enakovredni!!!

New Report

Close