Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poroka me spravlja v obup

Poroka me spravlja v obup

ni šans, da tašča piše spisek povabljencev…..

Se pravi, da bodoča tašča povsod uveljavlja svojo voljo in se ji nihče ne upa postaviti se po robu? NI PROBLEMA.

Dobro je, da se pari poročajo.Še v Svetem pismu piše: Zapustil sem svojo družino in šel za svojim ljubljenim…

Če se dva poročita, gresta na svoje v vseh ozirih.Sta nova tvorba, njuna zveza pomeni začetek novega življenja za njiju.Čez čas se ponavadi pridružijo še otroci.

Vsekakor morata pokazati svojo avtonomnost.Da se gre STRAN, NA SVOJE, MAGARI V PODNAJEM, k  domačim se vrača samo še na obiske, za praznike si NAJPREJ SAM S PARTNERJEM, nato se pa še gre naslednji dan obiskat oboje starše.

Poroka: vidva se bosta poročila.Vidva imata škarje in platno.MIRNO povejta, da bosta vse sama uredila.Pojdita do bodoče tašče, MIRNO JI POVEJTA, da bosta že sama vse zorganizirala.Bodite pri tem odločen moški in hkrati bodoči nevesti v oporo.Ker se bo očitno prvič zoperstavila mami. Mama seveda ne bo sprejela tega dejstva.Pa kaj.Njen problem.Če tukaj popustita, sta PEČEN.Ker boste v bistvu trije v zakonu.Vse si bo drznila narekovati, od števila otrok do najmanjših malenkosti.Zato ji dajta že v startu vedeti, da se ji ne mislita pustiti. Če tašča že celo življenje aka na veliko ohcet svoje hčerke, nič zato.Na prvem mestu si mora želeti hčerkino srečo, vrsta ohceti in poroke je nepomemben detajl.Magari vse sama plačata vidva.Saj je lahko le 10 ljudi.Ni važno.Ali pa se poročita na potovanju.Jaz osebno ne bi bežala na Maldive samo zaradi tašče.Izbrala bi si manjšo poroko z obojimi starši in parimi prijatelji.Oz je morda že najožjih družinskih članov dovolj.Kakorkoli-če se ZDAJ ne postavita zase, bo po vama za vedno.Upam, da ne živita v isti hiši kot tašča. PS: bodite vitez, rešite svojo princeso in jo odpeljite v svoj grad.

Lepo te prosim, bodi odločen in ne uniči si lajfa! S tvojo se dobro pogovori, kmalu boš vedel koliko je ura. Če bo cijazila in stokala…teci proč. Je ni lepotice, ki bi odtehtala tečno taščo, ki ti bo vedno dajala občutek manjvrednosti in nesposobnosti. Ker take si mislijo o zetih/snahah ravno to. Dobro uredi-predvsem zase-ker življenje je le eno. Srečno.

Še to: malo potipaj(če se ti da) taščino preteklost. Zna bit zanimiva in ti znaš bit presenečen. Moja izkušnja: soljenje pameti s takšnimi traparijami, da te srat…ker ona to ve, ker je že dosti časa na svetu…potem pa pride na dan, da pri prvem otroku niso imeli zrihtane niti posteljice ob prihodu iz porodnišnice. Tako je spal na pogradu založen z nekimi povštri…pisalo pa se je leto tam okrog 1978. Pa še dosti reči se najde, ne bom zdaj nakladala. Point: z dominantnostjo lahko skriva lastno razsulo in ga na tak način pomete pod preprogo.

Kakor koli: odloči se, da bo tebi ok, kot sem ti že prej napisala.

VAJINA poroka je. VAJINE želje so tiste, ki štejejo. VIDVA se morata dogovoriti.

Si brezjajčnik in boš hlapec tašči. Upri se zdaj ali pa bodi celo življenje tiho in trpi.

Hitro spiz*ita nekam v tople kraje in se tam poročita. Potem pa to doma povejta in naredita samo še eno neformalno srečanje.

Bodo šokirani, ampak lepo povejta, da to je vajin dogodek in da sta si tako želela.

Pa sta zmagala. Veliko sreče vama želim!!!

Kje so pravi moški. Same copate moj bog!!!

New Report

Close