Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poroka mora biti kot se šika! Pika.

Poroka mora biti kot se šika! Pika.

S tem se verjetno vsi strinjamo, kajne?
V soboto sem gledala oddaja Bridezillas. Ok, vem, da pretiravajo, da zadevo do konca zdramatizirajo, ampak dejstvo je tu. Organizacija poroke zna biti za bodoča nevesto in ženina še kako stresna. Takrat se pokažejo vse negativne lastnosti, ki jih partnerja imata. In najbolj grozno je to, da namesto, da bi se veselila tega dneva, komaj čakata, da bo vsega konec.
Da, organizacija zna pobrati mnogo časa in mnogo živcev. Že partnerja se v vsem ne strinjata, ko pa se v to vmešajo še starši, je zadeva pred katastrofo.
In tu vam lahko priskočim na pomoč. Vse probleme, skrbi in želje lahko preložite na moja ramena, vidva pa si vzameta čas zase. In uživata do poroke, najbolj pa na poročni dan. In tako bo nevesta res zasijala v vsej svoji lepoti, ženin pa bo blestel s celimi živci. Lahko se bosta posvetila sebi in vsem svatom, saj bosta vedela, da zadeve tečejo tako kot morajo.
O, seveda, tudi gospod Murphy zna priti na obisk, ampak za te primere imamo vedno plan B in tečaj iz NNNP (nič nas ne sme presenetiti).
Če vaju zanima, kako bi se ujeli pri načrtovanju tega pomembnega dogodka, me pokličita, da se dobimo na kavi in malo poklepetamo. Vabljena na spletno stran: http://www.simonka.si, kjer so vsi kontakti.
Se vidimo!

samo komentar na bridezille, sej so res zmešane, ampak eno sem pa čisto razumela. ženska je naročila poročni šopek notri pa roza ter bele vrtnice saj je imela tudi belo obleko z roza dodatki pa družice v roza oblekicah. dobila je pa živo rdeče vrtnice, belih sploh ni bilo zraven?? da meni prinese tak šopek bi tudi jaz pop… tako da tudi organizatorji se dostikrat zmotijo pri tem potem so pa neveste krive da paničarijo. marsikateri organizator se kdaj zmoti tako da res nemorete (govorim nasplošno) govorit da je potem poroka popolna ter vse ok, ker vsaj eno stvar pozabite ali naredite narobe, to lahko pa naredi vsak. kakšne so pa sploh cene vas organizatork??nekje na eni strani sem prebrala da nam uredite cenejše šopke pa obleko po nižji ceni, vabila polovico cenejša kot si jih lahko sami zrihtamo, da vaše delo je pa zastonj??? ne mislim na vaši strani g. simonka23 ampak nekje na netu čisto slučajno. tako organizatorko bi tudi jaz hotela, ki mi nebi nič računala :))

Arkyca, ja to je malo smešno, da bi organizatorka delala z ničlo ali celo z izgubo. Zelo malo je takšnih ljudi, ki delajo samo zaradi veselja:). (Na tem mestu seveda poklon vsem prostovoljcem, ki kakorkoli doprinašajo k lepšemu vsakdanu posameznikov).
Je pa res, da se da izpogajati veliko popustov, ki si jih bodoča ženin in nevesta malo težje. Zastonj pa ne dela nihče, to se ne bomo slepili. S poroko je ogromno dela in terja tudi veliko časa, če hočemo, da bo vse tipi topi. Seveda, tudi organizator ni nezmotljiv, zato pa je treba vedno imeti še rezervni plan. Popolnoma razumljivo je, da so neveste in vsi vpleteni na trnih in res je lahko cela katastrofa, če gre kaj narobe.

Tako je, tudi sama sem organizatorka in ne delam zastonj. Je pa sigurno, da moji popusti in poznanstva lahko paru privarčujejo marsikateri strošek, ki se potem pokrije z mojim delom. Sama delujem po načelu, da je strošek organizatorja povsem po dogovoru z parom. Kaj želita, koliko me potrebujeta …

Sanje so dosegljive!

—-
Organizacija porok – NEZZA
[email protected]

New Report

Close