Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poroka na Dolenjskem

Poroka na Dolenjskem

Pozdravcek!

Tudi midva s fantom razmišljava o poroki nekje junija 🙂

Zanima me ali poznate kakšno dobro gostilno na Dolenjskem in seveda ansambel. Skratka sva še čisto na začetku.

Želim vam prelep snežen dan in veliko ljubezni

Sony

Zivjo!

Dobra gostilna na Dolenjskem je Luzar (Skocjan)….ni tako dalec od Otocca, ansambel pa Slavcek. Lani sem bila na taki poroki….zur do jutra!

Zelim vama veliko srece!

Anja

Živjo Anja,

imaš mogoče številko ansambla ali pa mi povej, kje jih lahko slišiva.

Lep pozdrav
Sony

Pokliči v gostilno (imajo jo oni) in ti bodo dali številko od ansambla. 07/30-84-106.

Igrajo pa vse živo, od narodne do zabavne, dobre igrice imajo in res je fajn!

Ce te pa se kaj zanima, pa kar vprasaj!

Aja, ce te zanima cena…. lani je bilo to 100.000 sit.

LP!

Anja

Mi smo imeli zakusko pri Japu v Prapročah pri Temenici. Poceni, super okusno, prijazno,…
Gleee ansambla ti pa žal ne morem svetovat.

Zelo lepa gostilna je Prepih. Dobra ponudba hrane in zelo lepo. To je okolica NM. Samo moras kar hitro rezervirat, ker imajo zelo zasedeno.

Jp, zasedeno imajo že precej v juniju in juliju!

Meni pa se ta gostilna ne dopade preveč, pa tudi poceni ni. Sem bila malo pred novim letom pri njih na eni zabavi, pa ni bilo kaj posebega.

Jaz ti priporočam kmetijo odprtih vrat Fajdiga, Temenica 4, Šentvid pri Stični. Sem bila pri njih pred kakšnim mesecem na eni poroki in so imeli ful žurko, hrana ful dobra domača. Dober ansambel je Krjavel iz Muljave. So mladi fantje in znajo ful žurko naredit.

Ja, ja ta gostilna je zakon, ful so prijazni, hitra postrežba, domača hrana,.. Njihova telefonska pa je 01/78 74 071

Dobra gostilna je tudi Kavšek na Račjem selu (bližina Trebnjega), super hrana, postrežba, veliko prostora, skratka pokliči. Jaz bom sicer imela poroko julija pri Japu (Temenica), kjer je tudi poceni, super hrana, ambient 1A.
Lp B!

New Report

Close