Poroka na Gorenjskem
Tudi jaz toplo priporočam Vilo Bistrico pri Tržiču. Je res zelo lepo. Najbolje, da se kdaj zapeljeta pogledati možne kraje vajine poroke in se odločita za tistega, ki vama bo najbolj všeč.
Je pa poročni obred v Vili Bistrici med dražjimi, saj stane okoli 35.000 SIT (še lanska cena; morda zdaj dražje), ima pa vsak par na razpolago park in dvorano za eno uro, tako da se v miru nazdravi, kaj prigrizne, naredi fotografije in posnetke s kamero.
Veliko sreče !
Laura
Oj,
tudi jaz ti toplo priporočam Vilo Bistrico pri Tržiču. Je sicer ena izmed dražjih lokacij na Gorenjskem. Midva sva se poročila letos junija, in resnično je bilo zelo lepo. Na razpolago imaš eno uro in tam sta samo vidva in vajini povabljeni gostje, cena je bila 40.000 SIT za obred in najem za eno uro. Vse ostalo pa doplačuješ šampanjec, sok, razni prigrizki itd. Najina poroka je znesla vključno s poročnim potovanjem cca 850.000 SIT, naj ti pa še povem da sva imela večerjo samo v družinskem krogu (vseh skupanj nas je bilo 25).
Pa ne ustraši se stroškov to pač spada zraven pa veliko sreče ti želim pri izbiri lokacije.
Lp, Andreja
Jaz priporočam poroko kje v Dalmaciji, v kakšni romantični kamniti cerkvici (če se seveda želite poročiti tudi cerkveno). Zabava naj pa poteka v “oštariji” ob morju; si samo predstavljate morje in sončni zahod 😉
.
Zelo romantični se mi zdijo tudi vinogradi, to pa mislim na nek grič obkrožen z vinogradi, cerkvica, gostilna. Oboje se mi zdi zelo romantično, kaj mislite?