Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poroka na hitro (The Bachelor)

Poroka na hitro (The Bachelor)

Sinoči sem gledal tole prijetno komedijo na Pop Tv – to sem se nasmejal. Pri marsikateri snubitvi sem se prepoznal. Dekleta so bila (razen svetlolask) tudi očarljiva.

Kakšen je spomin na vašo snubitev? Smo fantje res tako nerodni pri takem velikem trenutku?

Radoveden

Mene pa moti, da o svetlolaskah govoriš kot o nekih nižjih bitjih. Kot da gre za neke fižolčke.

Oprosti-te, to so pa tvoje (vaše) besede.

Nerodni? Ne vem, vem pa, da je vsaj eden od moških to speljal blazno neromantično. “Ksj če bi se čez 2 leti poročila?” No, kljub temu sem bila vesela. Klišejskih rož in sveč pač ne bom doživela ob njem, vem pa, da mi bo vedno stal ob strani. Upam. 🙂

O čem ti to? A nismo enakopravne z moškimi? Emancipirana ženska ne bo čakala, da jo moški zasnubi!

ne vem, če vsi ampak nekateri so dejansko nerodni. Zame se je dragi res potrudil zato, da je naročil zaročni prstan po meri in izpeljal ta del brezhibno. Meni je pa potem pomolil škatlico in izdavil ”na” :)))) Je bil prav prisrčno neroden:) Pomembno je pa itak vse ostalo v vsakdanjem življenju dan za dnem. Zaroka, poroka ipd so le trenutki.

New Report

Close