Poroka na Ljubljanskem gradu
Živjo!
Prebiram te vaše odgovore o porokah in še nisem zasledila nikogar, ki bi se poročil na Lj. gradu.
Kot rojena Ljubljančanka bi se jaz rada poročila tam in vas sprašujem za kakršenkoli nasvet v zvezi z Lj. gradom.
Včasih so poroke tekle tam kot po tekočem traku pravijo. Sedaj me zanima, če je še tako.
S kratka ima kdo pohvale, pritožbe, mnenja, podatke o ceni… o poroki na Ljubljanskem gradu??
Vseh odgovorov bom zelo vesela!
Hvala!
Lp,
Andreja
Jaz sem se septembra tam poročila. Ker ni bila več glavna sezona, ni bilo gneče. Imajo pa drugače poroke na pol ure. Prijateljica se je poročila v začetku junija in je bilo na parkirišču ogroooomno ljudi.
Motilo me je edino to, da se je vlakec s turisti ustavil ravno tam, kjer mladoporočenca prideta ven na parkirišče. Midva sva potem “splezala” čez pol metra visoko betonsko ograjo, ker so turisti, ki jih je ravno pripeljal vlakec, čisto zaprli prehod.
Midva sva se tudi porocila na lj. gradu v decembru in v sredo. Termine imajo na 15 min. Nic posebnega. Se mi zdi da je notranjost napol narejena, izgleda da jim je zmanjkalo denarja. Pa tudi okolica je slabo urejena. Bar je bil zaprt, tako, da moras iti na okrepcilo v “dolino”.
Sicer bo pa tako, kot si boste sami naredili.
Tudi midva sva se poročila na Lj. gradu, lani junija. Bila sva zadnja ali predzadnja okoli 16. ure in je bilo super. Šampanjec smo imeli s sabo, gužve ni bilo pretirane, ker smo se umaknili nekam h kraju in se imeli fantastično.
P.S.: Še najin takrat dveinpolletni sinko je užival in bil miren, kot še nikoli prej ali pozneje.
LP
Neda