Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poroka na območju UE NM

poroka na območju UE NM

Živjo,

midva z dragim pa rabiva en nasvet glede lokacije poroke na območju UE NM. Otočec odpade, ker se lahko tam poročiš samo, če imaš potem tudi poročno slavje v kapacitetah Term Krka. Veva, da ima UE NM še poročno dvorano v Novem mestu, vendar pa bi se midva rada poročila nekje na prostem (poroka bo poleti).
Ima do kakšno idejo za kakšen lušten kotiček (po možnosti ob vodi) za poroko na prostem na območju UE NM?
Imate kakšno izkušnjo, ali UE NM daje dovljenja za poroko izven uradnih prostorov ali kaj komplicirajo?

Najlepša hvala za vse odgovore, ideje, nasvete :)!

ue novo mesto – v okolici vseh kopališč – šmarješke, dolenjske toplice, lahko pa si izbereš čisto novo kjer ti pade na pamet – tako je po vsej sloveniji. ali ti željo ugodijo ali ne, je pa vse od njih odvisno-kako se v tistem trenutku odločijo.tako kot povsod drugje

Tole s poročnim slavjem pa ne bo držalo!

Lili, lahko prosim pojasniš, kaj v zvezi s poročnim slavjem ne drži? Si ti dobil-a drugačne informacije? Če si, mi lahko prosim poveš, kam naj se obrnem – zelo rada bi namreč imela na Otočcu le ored, ne slavja, pa mi zagotavljajo, da to ni možno?

znanka je tam že lani hotela imeti samo obred, brez svatbe pa so rekli, da tako pa ne gre. in se je potem odločila, da ima tam oboje, ker si je res želela poročiti na otočcu

Tudi jaz dvomim v trditev, da je potrebno imeti slavje v kapacitetah Term Krka, saj se na dan zvrsti veliko porok, v najbolj top poročnih terminih imajo polno od jutra do večera, tako da ne vem, kam jij-po tvoji trditvi-namestijo. Dvomim, da to drži! nisem pa 100%, ti se raje kar pozanimaj na pri njih.

Drugače je pa Kostanjevica na Krki lepa in cenovno ugodna varianta!

je res, da poročajo samo tiste, ki imajo tam svatbo. sem ravno malo prej prebrala na enem drugem forumu, ko je ena napisala, da je šla prašat in so ji enako rekli in ena, ko ima kolegico tam ji je tudi rekla, da če nočeš imeti pri njih slavja te nebodo poročili. ravno zaradi te “logike” imajo letos rezerviranih zelooo malo porok.

New Report

Close