Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka POROKA NA PROSTEM – RANČ BURGER VENIŠE

POROKA NA PROSTEM – RANČ BURGER VENIŠE

POZDRAVLJENE BODOČE NEVESTE IN ŽENINI!

Odpiram to temo, ker bi rada vsem tistim, ki se želite poročiti na prostem, v objemu neokrnjene narave, kjer je vse na enem mestu povedala svoje pozitivne izkušnje! Tudi sama sem veliko časa preživela ob prebiranju forumov, vsaka izkušnja, pohvala in graja sta mi prišli prav.

3.8.2013 sem postala žena svojemu dragemu možu! Poroko sva planirala kar nekaj časa. Po dolgem iskanju in povpraševanju sva se odločila, da se poročiva na Ranču Burger Veniše v Nazarju.
Vsem, ki iščete primeren kraj, da dahnete da priporočam, da to storite tam. Imajo brezplačen šotor, vrhunsko hrano, prijazno osebje in prelep ambient. Tisti, ki imate otroke, tako kot midva, ste lahko brez skrbi, za najine je bilo super poskrbljeno (tu moram povedati, da sem imela tudi varuško), imajo konje, da lahko otroci jahajo, otroško igrišče. teniško igrišče, prostor za otroke v primeru dežja in še in še. za poročno darilo sva od njih prejela sobo in otroško sobo! Ga. Nataša in G. Boštjan sta zelo prijazna in potrpežljiva, ugodila sta vsem najinim muham, ter potrpežljivo odgovarjala na vsak najin klic in vprašanje. Na dan poroke sta poskrbela, da sva bila zelo sproščena, saj sta bila ves čas prisotna. Verjetno vas najbolj zanima cena? Zelo ugodna!
Za dekoracijo poroke je poskrbela ga. Katja Pavlin iz cvetličarne v Mozirju ([email protected]), dekoracija šotora je bila interpretacija vseh mojih želja, natančna in domiselna.
Torto sem naročila v slaščičarni TORTE JELKA.( Sicer sem po pregledu njene strani na netu bila malo skeptična, saj stran ni bogve kaj), vendar je bila torta zelo lepa in neverjetno okusna. Midva sva izbrala mini tortice in eno veliko za razrezat. Cena je zelo ugodna, skoraj smešna za male tortice v primerjavi z ostalimi slaščičarnami, kjer sem povpraševala, in verjamite, da sem kar veliko povpraševala. Njena tel.: 03-759-12-00. Za moj make up je poskrbela Alenka Močilnik iz Velenja, fotografiral in snemal naju je fotografski studio Amris iz Celja, tudi on je bil zelo ugoden in odličen. Po poročnem obredu vse do večerje nam je krajšal čas Robert Goter iz Velenja, ki je najboljši! Po večerji nama je pel Miro Todosovski iz Ljubljane z pevko Vesno in ansamblom.( Poroka je bila mešana-Slovensko-Bosanska), kombinacija jim je odlično uspela. Po torti sva za darilo dobila nastop Velenjskih Trubačev- Fešta bend, ki so bili prav tako fenomenalni!
Vsi, ki so bili na najini poroki so bili zelo zadovoljni!
Upam, da me ne bodo cenzurirali, ker sem hvalila svoje izvajalce.
Z svojimi izkušnjami sem želela le pomagati bralkam in bralcem, kot so to storili tisti, ki so pisali prej, ko sem pomoč potrebovala jaz!

Lepo vas pozdravljam,
presrečna gospa

Pozdravljena presrečna gospa,

najprej čestitke in lepo je slišat, da sta nevesta in ženin tako zelo zadovoljna s svojim dnevom-super, še več takih!
Me samo nekaj zanima. Kako sta se dogovorila glede hrane pri njih? Sama sem namreč bila že gostja na poroki na ranču Veniše in ko sem stala v vrsti za hrano je zmanjkalo mesa in niso več dodajali hrane. Sicer je bilo še nekaj prilog in lazanja, ampak dodajali niso več. Vse kar sem poskusila je bilo zelo okusno, ampak premalo. Kakšne izkušnje imate vi?
Hvala za odgovor,
gostja

Pozdravljena, oprosti za pozen odgovor.
Midva sva prej na forumih, sicer zelo starih brala slabe komentarje glede hrane, zato sva gospo Natašo posebaj opozorila na to. Pogovorila sva se z njo in ji povedala, kakšni so najini dvomi in strahovi. Povedala sva, da hrane ne sme zmanjkati, da morajo vsi gosti imeti vse, da sicer ne bova plačala. In na srečo, vsaj ne da bi midva opazila, ni ničesar zmanjkalo. Vsi gostje so hrano hvalili, tako okus, kot tudi količino, vsi so rekli da je bilo vsega dovolj. In kolikor poznam svoje goste, so sami jedci-zelo radi veliko in dobro jejo!

Mislim, da se je treba le dobro prej dogovoriti in opozoriti na svoje dvome!

Lep pozdrav!

Emili, a mi zaupaš okvirno ceno za Mira Todosovskega? Hvala.

Mislim, da se cene javno ne objavlja iz spoštovanja do izvajalca…

New Report

Close