Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poroka na tujem – prosim za nasvet in izkušnje

Poroka na tujem – prosim za nasvet in izkušnje

Pozdravljeni

S fantom sva se odločila, da se prihodnje leto poročiva. Živiva v Londonu, poroka pa bo na Slovaškem, v ožjem krogu družine in prijateljev (max 30 ljudi). Nisva še nikogar vabila, ker bi raje prej razmislila o organizaciji. Z moje strani nameravam povabiti 14 ljudi (starši, sestrični z družino in par prijateljev). Zanima me kaj bi vi naredili v mojem primeru? Ali bi prepustili prevoz in organizacijo nočitev (2 nočitvi) njim ali bi vi organizirali prevoz (mini bus) in prenočišča? Ali se pričakuje, da mladoporočenca krijeta te stroške? Res ne bi želela, da se ne bi odzvali povabilu, ker bi jim taka poroka predstavljala dodatne stroške.

Lepo vas prosim za vaša mnenja in predloge.

Hvala

Zdravo.

To sva tudi midva z zaročenko opazila, da je ta trend porok v tujini vse bolj popularen. Midva mava ene kolege iz Makedonije, sicer živita tuki, ampak je ona hotla met v Skopju poroko. Moja sestra jima je rekla, da naj kr kontaktirata organizatorje iz Ilin-vu, ker imajo čez tudi organiziranje porok v tujini, pa še veliko tega zraven. Lej, pejt na http://www.ilin-vu.si/, pa mal poglej.

Upam, da sem uspel kaj pomagati.

Pa lepo poroko imejta!

New Report

Close