Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poroka -pomoč

poroka -pomoč

Z zaročencem sva se odločila ,da se julija letos poročiva.Za poroko ne želim veliko zapravit .Sem mnenja ,da če želim nepozabno slavje,ki mi bo ostalo v lepem spominu še ni nujno da je drago.Obleko mi bo zašila prijateljica.Zanimajo me fotograf,glasba in gostišče.Imela bova nekje 50 svatov in sva iz Maribora.Rada bi vedela kontakte in cene storitev.Za cvetje bo poskrbela moja sošolka,ki ima cvetličarno.vse ideje so dobrodošle.

za poroko s 50 svati na način ki ga ti želiš te bo poroka stala za glasbo, foto, gostišče vsaj 2-3000€ plus to koliko ji boš dala za obleko pa za cvetje,torta, …nevem jaz bi računala na cca 5000€

kje pa kako pa moraš sama vedet kaj pa kje ti je sploh všeč. ali bi rada poroko v/izven uradnih prostorov, koliko bo vožnje,…

Če me to našteto stane toliko pol tako gre,torto bom naredila tudi sama,obleka bo pa itak ful poceni,ker vem kje dobit poceni material in šivilja je vabljena na poroko…pa vseeno hvala.
Sam jaz bi vseeno rada vedela konkretne podatke ,če kdo pozna kako gostišče,ki je poceni itd…

New Report

Close