poroka pri…..
se pravi, ker ti je po novem življenski cilj, da čepiš s svojimi otroki, se zate nič ni spremenilo?
no ja, nismo vsi taki.
res si ne predstavljam, kako bi z rukzakom prepotovala ameriko, če bi imela dojenčka poleg. pa ne govorim o tem, da se to ne da. ampak mi to ne bi bil cilj, da hodim z rukzakom zadaj in z bebo pred sabo, čeprav sem tudi take srečevala.
pa še to, ponavadi se življenje bistveno ni spremenilo tistim, ki imajo babi servise, živijo doma ipd, in jih čaka kuhano kosilo, pa tašče in mamce hodijo po otroke in jih čuvajo ipd.
Tistim parom, ki so resnično z vse sami, se res žiovljenje spremeni. Veliko je usklajevanja in dirkanja, nič časa zase. Verjamem pa, da večina (vsaj v mojih krogih) nima toliko denaraj, da bi, da bi lahko šla na kavico s kolegico ali na športanje, plačala varuško.
Hja, a veš, nekateri nimamo babi servisov, tudi doma ne živimo, pa recimo, da z otrokom ostaneš sam. Zato pa pravim, da se da in da gre velikokrat zgolj za pretirano kompliciranje.[/quote]
Daj, Yo – ne teži. Z otroki se vsakemu odgovornemu staršu življenje spremeni, pa če še tako bluziš, da ne! Ker čs se mu ne, potem ubogi otroci…
Kar se pa poroke tiče – meni takrat ni bilo do tega in tudi če danes opazujem večino toliko starih, bi definitivno rekla, da se jim tudi sanja ne, kaj naj bi to pomenilo. Ampak če se hočejo, se pa naj.
stara sem 21 in poročena…fant je star 26.. skupaj sva že več kot 6 let..po poroki se ni spremenilo popolnoma nič razen moj priimek..nevem zakaj nebi mogla uživat življenja če sem poročena…imava se super in ni nama žal…a pa sej res tudi prvi otroček je na poti in še vseeno sem srečna čeprav sem mlada..jaz mislim da vsakemu svoje…če ste se eni poročil pr 40 ne pomen da ste bli oh in sploh zreli in ne vem kaj…spoštujmo vse…meni je super če slišim da se kdo poroči pa naj bo star 20 al pa 50.. lp