poroka spomladi?
Ja, tud js se porocim maja in ze veselo razmisljam o celi zadevi. Okvirno imava ze vse zamisljeno, detajle pa bova dodelala, ko bo cas za to. Se mi zdi, da je casa se dost. Pa ne smes prevec komplicirat pa bo. Ce je vredu folk, bo itak vse skup super. In to je bistvo, da se mamo fajn, da je taprava festa, a ne?
Ojla!
O poglej poglej pa sem mislila da ni nobene;)kje se pa poročiš?js sm iz Kranja in se bom v Preddvoru.To je pa res čim manj komliciranja bolš bo.Men je pa to ušeč da je še dovolj časa in da lahko o vsem tehtno premislim ne pa da se naživciraš zadnje dva meseca.Kakšno obleko si si pa zamislila?Js sm bila le v enem salonu do sedaj in jo imam že ogledano če mi seveda katera druga ne bo do takrat še padla v oči.Res me veseli da je se kdo tuki in da lahko se s kom debatriram o tem.Lahko poveš še kaj js sm tako radovedna kako in kaj.Pa lep večer!;)
zivjo!
tudi jaz se porocim spomladi. prvi vikend v juniju. komi ze cakam. tud midva sva si dogodek ze nekako zamislila. obleko pa bom zacela iskati po novem letu. prijateljice pa so najbolj vesele, da bodo se one lahko probavale z mano, pod pretvezo, da se tudi one porocijo. upam, da bo cim manj nepotrebnih stroskov. tole kr nanese krepko cez milijon. uh, ampak sej bo samo enkrat v zivljenju. midva sva z dolenjske in se bova porocila v bistri pri vrhniki, cerkveno pa v plecnikovi cerkvi na barju.
Nika,ne samo,da se porocim petnajstega maja,ampak iskreno razmisljam o poroki v Predvoru.Slisala sem,da je tam zelo lepo.Verjetno ves koliko se placa,da se tam porocis.Kdaj mislite,da bi si sla lahko sposodit obleko za poroko(da ne bi bilo prezgodaj)Zanima me,ce bo katera imela manjso poroko.Kam nameravate na porocnega,da se ne bomo se kje srecale,ha,ha.
Pozdravcek z Gorenjskega
Ojla!
Elli!Paja a res?Hudo!No mislm rečt lepo!Pa se bova se srečale:)js sm za zihr 15.ker sva na ta datum začela pa ti kako da si se odločila za ta dan?Res zej si me pa tok presenetla!Ne vem kolk je zate manjsa poroka,ampak pri nas nas bo okol60.70,ne vem nekaterih je clo po 150,le od kje:)
Za oblekco rezervirat mislm da mas se cajt,ogledat si jih gres pa lahko ze kar kmal da se bos potem lazje odločila,js začnem kar tm začetek decembra.Za Preddvor mislm da je za plačat tm okol 6.500 so mi rekl.
Od kod pa si drgač,če si gorenjka?Js sm iz Kranja.No pa le piš še kej,loh tut na mail,js sm zlo radovedna.Pa lep dan se naprej!čao