Poroka v marcu
Zivijo bodoce neveste!
Ker sem tudi jaz ena izmed bodocih nevest, me zanima ali se je katera porocila v mesecu marcu.? Kako se vam poroka v marcu ali je se zelo mrzlo zunaj? Jaz bi rada imela lepo belo obleko, brez kaksnih plasckov ipd, vendar me skrbi, da bo takrat se absolutno premrzlo. Razmisljam o poroki na Otoccu in me zanima ali pozna katera v blizini kaksno dobro ugodno gostisce?
Hvala za odgovore, ki se jih ze zelo veselim.
Tanita
po krščanski navadi se naj ne bi poročali med pustom in veliko nočjo, tako, da če se bosta poročila tudi cerkveno, zna bit problem oz. če je kdo od tvojih sorodnikov veren…poglej kako pridejo prazniki drugo leto in razmisli!
midva sva tudi razmišljala o marcu, zdaj bo pa verjetno maj ali september…
veliko sreče!
Hvala za odgovor Lucy, vendar se midva ne bova porocila cerkveno, prav tako nihce od najinih bljiznjih ni prav posebej veren. Bolj me skrbi da ne bo premrzlo in poleg tega tudi na zunaj ne bomo mogli biti prav dosti zaradi mraza.
Za vse, ki ste se porocile na Otoccu ali imate kaksne izkusnje od tam, pa se 1x prosim ali mi lahko kaj bolj podrobno napisete. Midva sva namrec iz Ljubljane in bi potem bila v kaksnji bljiznji gostilni najbrz bi tudi prespala kje na tistem koncu.
Hvala lepa za odgovore.
Tanita
mislim, da drugih “omejitev” ni…spodobi ali ne, ti bosta pa morala presodit sama…ce se ne bosta porocila cerkveno, potem mislim, da je OK! sicer je pa to vajin dan in si lahko izbereta katerikoli datum, a ne?:)
a pac po nekih “vrazah” naj se pac ne bi takrat porocil…
katerikoli datum bosta izbrala, vama zelim vse naj naj…
lp
Restavracijo imajo prav gradu, je pa v bližini še v sklopu hotelov Otočec, rerstavracija Tango, vendar se meni ne dopade, ker so mize razporejene kot sapareji, tako da ni tiste povezanosti med gosti. V gradu pa baje, da je zelo dobra hrana, postrežba, verjetno pa tudi cena. Za mladoporočenca pa imajo poskrbljeno tako, da jima “častijo” prenočevanje tisto poročno noč in zajtrk v posteljo.
Hvala za odgovore!
Sem nasla se temo Otocec na temu forumu tako, da sem se tam dobila nekaj info o Otoccu, vendar vse kar dosti omenjate grajsko restavraciji, ki pa se meni zdi zeloooo draga. Ena je napisla da so cene za eno osebo 5000-10000.
Zdaj me pa zanima se nekaj stvari o obleki. Ali katera ve ali v vseh porocnih salonih tudi izposojajo obleke ali jih samo prodajajo. Ali bi bila primerna obleka za poroko v marcu s kratkimi rokavi ali moram imeti dolge rokave in kaksno ogrinjalo ali plascek? Prosim ce mi lahko napisete kaksno obleko ste imele ve ce ste se porocila v marcu ali morda v zacetku aprila.
Lep dan vam zelim.
Tanita