Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poroka v marcu

poroka v marcu

ciao punce…..
moram priznati, da vsak dan berem tale forum, ker se tudi sama pocasi “psihicno” pripravljam na veliki dan (haha)…… nekateri vasi nasveti so res dobri!!!
in sedaj imam eno vprasanje….. s fantom bi se rada porocila 27. marca, ker ima ta dan za naju velik pomen… pa me zanima, kaksno obleko naj si sposodim… ne bi rada imela cisto dolgih rokavov… a je prehuda, ce bi imela obleko brez rokavov z dolgimi rokavickami, pa cez kaksen bolero? stvar je namrec v tem, da hocem celo noc plesati in me je strah, da mi bo potem vroce…..
prosim za kaksno spodbudno resitev…. hvala ze vnaprej!!!!

Poglej na stran od Mod arta, tam bi bila zate primerna obleka model Como. Ali nekaj v tem stilu. Zgornji sal lahko das dol ali pa je zapet.

Oblek z dolgimi rokavi je zelo malo. Jaz poznam dve kolegici, ki sta se poročili pozimi in obe sta imeli obleke brez rokavov. Seveda pride čez še bolero in še ogrinjalo iz “perja”. Ne zgleda slabo.

Moja sestrična se je poročila januarja, pa je imela obleko s kratkimi rokavi, za povrhu pa si je kar sama kupila belo jakno….je bila čist vredu….imajo pa v sposojevalnicah razne dodatke in ogrinjala, tako da te zagotovo ne bo zeblo kljub kratkim rokavom.

New Report

Close