Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poroka v MB

Poroka v MB

Sem iz Maribora. Letos se bova z fanton poročila. Iščeva najprimernejši lokal in ansambel v Mariboru in bljižnji okolici.Pod “najprimernejši” mislim tudi ugodno ceno, predvsem za ansambel. Vsakega nasveta in priporočila bom zelo vesela. Hvala!

Toplo ti priporočam Export-B.
So trije člani, v živo pojejo in igrajo 12 inštrumentov. “Govejo” glasbo igrajo le, če si jo želite, drugače pa hrvaške, slovenske, veliko tujih, evergreene………
So izjemni glasbeniki, zato jih vabijo na vse konce Slovenije. Najboljše pa je, da znajo narediti čago, se prilagoditi glede na želje gostov……
Povratne informacije s porok, kjer so igrali, so vedno odlične, ljudje so navdušeni in tako jih spret povabijo kam igrati.

So s štajerskega konca. Vsak vikend igrajo v lokalu v MB, pa jih lahko prideš poslušati. Zadnje novoletno praznovanje /2001-2002) so igrali v hotelu Habakuk, kar je bilo za mnoge ansamble veliko presenečenje (ker so le trije člani – pa tak hotel). Mislim, da je to dokaz, da so res odlični. Glede cene so dogovoriljo z vsakim posebej.

Tel: 041/294369

Lepo se imej!

sam sem tudi muzikant(verjetno si ti tudi), s 30 letno prakso v SLO in zadnjih 15 let v A.V Svici (Bier Halle Wolf) so kelnerji hvalili edini SLO bend, ki je tam igral(Export A).
Vem, da za glasbo na poroki ni pomembna virtuoznost posameznikov ampak vzdusje, ki ga naredijo muzikanti.Poroka brez narodne glasbe ni prava poroka, sicer pa so okusi razlicni.
Danes igra trio brez problema tudi 50 instrumentov, saj je play back ze precej razsirjen.Sam sem pristas zive glasbe in bi Export B priporocal posebej, ce so tudi nemsko govoreci svatje, sicer pa bi raje vzel Stajerskih 7.

ti (die Paldauer in die Mooskirchen Fan)

resnično ti zelo priporočam band Macco, ki so tudi s Štajerskega konca. Lani sem bila na eni poroki, kjer so igrali in bila zelo, zelo pozitivno presenečena. Zato sva jih tudi z najinim bodočim možem letos najela, da bodo igrali na najini poroki. Všeč so mi bili zato, ker se da z njimi res vse dogovoriti (npr. samo za naju se bodo naučili tri povsem nove skladbe, ker midva pleševa in bova zaplesala posebno koreografijo treh različnih plesov za otvoritveni ples!). Všeč mi je bilo tudi, ker se na poroki niso norčevali iz svatov (kar roko na srce počne večina bandov, ker mislijo, da so smešni.), imeli so okusne igre in se prilagajali trenutnemu vzdušju svatov. Sicer pa je tako najpomembnejše, da se tisti najpomembnejši dan najbolj in najlepše zabavata vidva, ki se poročata.
Cena je po dogovoru, lahko pa ti napišem še številko vodje benda: 031 659 283 – Igor.
Želim vama, da bo vajin dan napolnjen z ljubeznijo…

Zanima pa me kje boste čagali v MB?

Mi ne bomo čagali v MB, ker gremo v Trento (poglej pod “zakomplicirana”, kjer sem vse opisala). Drugače pa priporočam gostišče Pec, za vse tiste, ki želijo poroko na nivoju.
Zdajle sem videla, da sem napisala narobe ime benda. Bend se imenuje MACCAO.

New Report

Close