Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poroka v soboto 31.12.2011

Poroka v soboto 31.12.2011

Zelo si želim poročiti na dan, ko sva se s partnerjem spoznala in ravno letos imava to priložnost, saj bo 31.12 ravno na soboto. Zanima me kakšne izkušnje imate z zimskimi porokami, ali je tukaj kdo ki se je poročil na ta dan ter vaše mnenje?

Lp

sta sigurna, da vaju bo kdo na novo leto poročil, ker so takrat povsod prazniki? cerkveno še mogoče, civilno pa težko verjamem.

31. 12. ni praznik!!!!!!!!!!!!!! Te bodo pa zelo veseli, ja, ko boš hotela imeti poroko ob ene 17.00 uri, ja.

nisem mislila, da je praznik ampak takrat nihče ne dela, razen trgovin pa še to samo dopoldne.

Trgovine 31.12. na žalost ne delajo samo dopoldne. Moj oče dela v trgovini in odkar se spomnem je za silvestrovo vedno delal vsaj do 19h.
Sicer pa so zimske poroke ponavadi zgodaj popoldne, ker ob 17h je že tema in mraz. Poskušaj vprašati na UE, mogoče pa se da 🙂

pri vas trgovine za silvestrovo tako pozno delajo? na našem koncu 31.12. delajo najkasneje do 12h-13h nič dlje. razne pisarne, zavodi, trgovine s cunjami, banke, pošte, ue, to vse neha delati že 29ga ali 30ga najkasneje. za silvestrovo je samo še hrana pa še to kot sem že napisala samo dopoldne.

Tudi pri nas 31.12. trgovine delajo vsaj do 18h, če ne do 19h.

Je pa poroka na 31.12. super ideja. To zna biti res prava zabava. In na taki poroki ima ognjemet ob polnoči res smisel! 🙂

Upam, da uspeta urediti.

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Poroka v soboto 31.12.2011

Jaz pa mislim, da kateri koli dan si izbereta bo tisti vajin dan, ki vama bo pomenil največ. Midva sva se poročila 2.1.2011 sicer ne v Sloveniji ampak je bilo tudi rečeno, da v nedeljeh ne poročajo, pa sva se poročila prav v nedeljo. Vse se uredi, če se hoče in če je interes z obeh strani.

Drugače pa, če slučajno rabita fotografa vam sporočam, da se z možem profesionalno ukvarjava med drugim tudi s poročno fotografijo za več informacij sva dosegljiva na: 031 611 827 ali na 041 877 351.

Lep pozdrav,
Lidija

New Report

Close