Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poroka

poroka

Upam da so otroci zato da bi se z njim poročila .
Ali te imajo njegovi otroci radi lahko jima gresta na roke .
Spoštujta drug drugega in se nezno ljubita kakor v pravljici .

Nič skrbet, ne bo mu hudega, tolk sem že pametna 🙂 Ja, lahko nadaljujemo tukaj, je pa še nekaj indicev, ki kažejo na to, da ga je morda česa iz preteklosti strah in se zato ne želi tako izpostavljat. Meni je pa malo nerodno razpredat o tem čez vesoljno Slovenijo, zato sem mislila malo bolj na 4 oči z Margot :), ker se mi zdi pametna punca.

Za moje pojme se mora moški odločiti in ne biti omahljivec. Takšne polovičarske kupčije, ko je z eno nogo s partnerko, torej v zvezi, za drugo nogo pa si pusti še malo prostora ali svobodne rezerve v slučaju za ‘pobeg v sili’, če se odloči za odide, ker že ni bil v začetku v celoti pri stvari.

Če sta oba pragmatika, potem je to v redu, ampak potem je veliko žensk, ko živijo s partnerjem že celo desetletje, imata skupne otroke, pa se ona recimo s svojim priimkom podpisuje na otrokove šolske kontrolke, ureja začasen naslov bivanja in podobne nepotrebne uradniške drobnarije.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

nwm zakaj ljudje v uvodu teme nekaj načnejo tko nasplošno,čez dvajset komentarjev se že delno približajo ,čez pedeset pa povejo bistvo…..
tko zelo si želiš poroke,da bi še Margotkine nasvete upoštevala,kako dragega dat na hladno da premisli,samo pred bogom boš morala bit sama…

Jah ne vem, se mi zdi, da morajo biti nekatere stvari pred “poroko” jasne.
Je že tako komplicirano samo po sebi.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close