Poroka
Pozdravljeni,
s parnteko sva se odločila za ta velik korak. Zdaj se pa soočamo s prvimi težavami glede organizacije, sicer sva glede celotne oroke dokaj enakega mnenja. Povabili bi 35-40 ljudi, šač družino in ožje prijatelje in poročili bi se na odprtem. Tipo “piknik” varjanta.
Prva in največja težava je lokacija, želiva si prijetno lokacijo, v Istrskem stilu nekje na obali, sama sva tudi iz obale in iščeva ideje kje? Mlin v Dragoniji žal odpade saj je rezerviran že za dve leti naprej. Mi dva sva pa razmišljala o poroki spomladi naslednje leto… Torej kje ? Ima kdo kakšne ideje? Kako je z matičarjem, lahko pride na bilokakšno lokacijo? Prebral sem, da je strošek matičarja na neki lokaciji 170.00€ na UE pa gratis? Kako bi bilo npr, na kakšni “privat” parceli? Npr. v primeru najetja kakšne koče, ribška družina v Rižani je dokaj prijetna, bi se verjetno dalo urediti, ali kaj podobnega.
Kako rešiti zadevo s glasbo, tukaj sva kar razdvojena, ona bi glasbo v živo, jaz sem bolj za kakšnega deejaya, kateri ima večji izbor glasbe sigurno oz. bi lahko bila glasba tudi na USB ključku in se vrtela… Kakšne ideje glede tega?
Glede na to, da bi imeli poroko na odprtem, sva razmišljala o cateringu mislim, da je najlažje in najcenejše tako?
Ne želiva si neke velike, prestižne poroke, želiva ta dan preživeti z bližnjimi in glede na to, da ne računava na nobeno finančno pomoč in bova najverjetneje financirala vse sama, bi tudi rada prišla čimceneje skozi.
Forum je zaprt za komentiranje.