Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka PORROKA V LAS VEGASU

PORROKA V LAS VEGASU

Se je kdo izmed vas poročil v Las Vegasu oz. poznate koga, ki se je? Kakšne so izkušnje??

hojla jaz sem se!

Bilo je ful the best, noro.

Nikomur nisva povedala, da se greva med drugim poročit, ker sva šla drgač poslovno in združeno z dopustom v Californijo,Nevado.

Vse sva rezervirala po internetu…….
Obleki sva imela s sabo……..

Ko sva prišla v Vegas sva šla do kapelce, kjer sva prej rezervirala, da sva preverila če vse klapa itd….
Moraš it v njihovo “mestno hišo oz občino”, izpolnit neke obrazce….da se lahko poročiš, ti tudi tam povedo in tud a internetu piše……

Potem te pride ob dogovorjeni iskat limuzina, in te odpelje do kapelce……

Drgač pa : midva sva to naredila samo zase, za naju, bilo je bolj intimno in nisi vsa živčna kako moraš še za goste skrbet…itd skratka zakon, kar se mene tiče

Če pa želiš da ti poroko v sloveniji priznajo je malo bolj zakomplicirano oz. dolgotrajno:
Poročni list moraš da t prevest sodno zapriseženemu prevajalcu, V Vegasu ti morajo poleg poročnega lista dati tudi eno potrdilo da velja to pri nas, in to potem odneseš na matični urad,kjer še neke obrazce izpolniš…… malo sem že pozabila

Sicer sva se še potem tu cerkveno poročila, bilo je tud ful lepo, a Vegas je le Vegas…..

Aja pa še folk: vsi po ulici …. ti kar čestitajo in žurajo s tabo nor občutek

če te še kaj zanima ,vprašaj pa si piševa………

Vprašala sem le iz radovednosti, zanimalo me je, kako to poteka 🙂 Sicer pa nikoli ne veš… vsekakor ti sporočim, če tudi mene doleti poroka v Vegasu.
Hvala za odgovor. LP, Staša

FUL DOBR!

Mene pa zanima naslov na internetu, kjer si lahko o tem več preberem.

Trenutno preživljava dopust v Californiji in Nevadi…v Vegasu je full kapelc, res se poročajo kot po tekočem traku….obleke pa v Los Angelesu lahko kupiš za ceno izposoje pri nas….sam midva se še nisva opogumila za ta korak….

New Report

Close