POrtal e-zvem ne dela
Narejeno je vse, bil na cepljenju, tam so me identificirali, izpolnil vse na spletni strani, dobil potrditveni mail in sms. Tudi do svojega profila lahko normalno dostopam, ko pa na zvem kliknem na dokumente in tam zahteva ponovno prijavo pa, ko potrdim mi napiše: Na vašem uporabniškem računu ni aktivirana storitev smsPASS
Kako to???
prijavi se v si-pass (https://sicas.gov.si)z uporabniškim imenom in geslom, in poglej če imaš pod “Urejanje registriranih načinov prijave” napisano Enkratno geslo smsPASS.
Če ni, pol nisi naredil v redu.
Pa pod “Urejanje nastavitev računa” poglej kaj ti piše za smsPASS.
Će piše “Ukinitev smspASS” pol bi moralo delati. Če ni to, pa poskusi postopek ponoviti
SvežaSapica, 15.06.2021 ob 23:39
Prijavljam se s SIGEN-co, dela že cel teden normalno, brezhibno.
Ljudje ste res butasti, o preprostih življenskih rečeh se niste sposobni izobrazit. In še butneš ven, misleč da ti pa obvladaš, pa seti ne sanja očem je sploh govora.
Težka bo, 16.06.2021 ob 00:10
Težko se boš prijavilo s singenco na telefonu, ker ni za telefon, le za računalnik. Zato potrebuješ posebej aktivacijo sms pass za telefon.
Ljudje ste res butasti, o preprostih življenskih rečeh se niste sposobni izobrazit. In še butneš ven, misleč da ti pa obvladaš, pa seti ne sanja očem je sploh govora.
Uh, imaš prav, sem res butasta.
Imam še (in vedno bom imela) starodaven telefon na tipke in (naivno) nisem niti pomislila, da morda lahko gre za prijavo na pametnem telefonu. Torej je moj komentar brezpredmeten, se opravičujem avtorju.
asdf255, 15.06.2021 ob 11:22
Narejeno je vse, bil na cepljenju, tam so me identificirali, izpolnil vse na spletni strani, dobil potrditveni mail in sms. Tudi do svojega profila lahko normalno dostopam, ko pa na zvem kliknem na dokumente in tam zahteva ponovno prijavo pa, ko potrdim mi napiše: Na vašem uporabniškem računu ni aktivirana storitev smsPASS
Kako to???
Pa si aktiviral sms pass z aktivacijsko kodo, ki pride po pošti na tvoj naslov?
Če grem pod Urejanje registriranih načinov prijave, ni nobenega seznama, pod Urejanje nastavitev računa pa imam možnost ukinitve. V glavnem do profila lahko dostopam, potrditveni mail sem dobil. Po pošti pa tudi nisem nič dobil, saj jaz ne rabim hodit na upravno enoto, ker sem bil na cepljenju identidiciran.
asdf255, 16.06.2021 ob 11:56
Če grem pod Urejanje registriranih načinov prijave, ni nobenega seznama, pod Urejanje nastavitev računa pa imam možnost ukinitve. V glavnem do profila lahko dostopam, potrditveni mail sem dobil. Po pošti pa tudi nisem nič dobil, saj jaz ne rabim hodit na upravno enoto, ker sem bil na cepljenju identidiciran.
Ne, brez aktivacijske kode ne bo šlo. Ta pa pride po pošti iz SI -TRUST centra. Potrditven mail ni dovolj, od tam se samo nadaljuje in vpiše aktivacijska koda. Potem so oni nekaj zašuštral, ad nisi dobil aktivacijske kode. Ni pa treba na UE, če podatke zrihtajo na cepilnem centru, ker v bistvu greš na UE samo zato, da potrdiš svojo identitetio, da gre res zate in ne bi zlorabljal za koga drugega.
Če imaš pa digitalno potrdilona računalnku, pa ne rabiš hodit na UE, ampak s tem potrdiš identiteto in prav tako prejmeš po pošti aktivacijsko kodo, ni dovolj samo potrditven mail
Ne smeš mešat tega.Ti dostopašdo računa si pass, torej si ga pravilno ustvaril. Zdaj pa rabiš naprej za sms pass potrditven mail za smss pas, če si res začel aktivacijo sms pass, ki praviš, da ga že imaš ( če je res to, dvomim, da je) in pa aktivacijsko kodo, ki jo dobiš po pošti iz centra SI -TRUST, tega ti UE ali cepilni center ne more dat.
asdf255, 16.06.2021 ob 12:42
Sej pravim, da mi je vse skupaj čudno. Klical sem tudi že na informacije, kjer sva z tisto gospo šla še enkrat skozi, korak po korak. Sprva, da sva prekinila pridobitev sms pass in začela na novo. O aktivacijski kodi pa ni nikoli bilo govora, zato me je to tako presenetilo
Zahtevo za aktivacijsko kodo ti pošlje sam postopek aktivacije na njihov center in ob tem dobiš ta mail. Si dobil enak mail, kot je na sliki?
Ne tega maila nisem dobil, dobil sem samo tistega prvega, ko piše:
Uspešno ste oddali zahtevek za pridobitev smsPASS.
Za nadaljevanje postopka morate obiskati prijavno službo.
Kljub temu, da sem bil na cepilnem centru, gospa pa mi je prek telefona zatrdila, da bi moral dobiti še en mail v roku ene ure od prejetja prvega maila. Očitno bi moral biti to ta z aktivacijsko kodo. Očitno z njihove strani nekaj ni 0k