portal first minute ali agencija travel point kranj

Pozdravljeni,
sem na tem, da plačam letovanje na Djerbi preko agencije- portal first minute ali od zadaj stoji kranjska agencija travel point. Cene so zelo ugodne pogoji vsi ostali tudi, pa me zanima ali je na portalu kdo, ki je že letoval preko njih in ali drži kar se z njimi dogovoriš in cene ostanejo enake do začetka dopusta. Skratka zanimajo me izkušnje bilo kakšne tako dobre kot tudi slabe.
Vnaprej se vam zahvaljujem za vaše izčrpne odgovore in vas vse lepo skupaj pozdravljam
N
Najprej naj te opozorim, da Srakoper že piha od jeze, ker nismo na pravem forumu. A bom reskirala.
Mi smo si rezervirali preko njih Turčijo. Po vplačani akontaciji so nam poslali račun, na katerem sem opazila, da so napisali, da smo vplačali zdravstveno zavarovanje namesto riziko odpovedi. Sem jih poklicala in so popravili. Zdravstveno zavarovanje imajo namreč že v ceni aranžmaja. Meni se ni zdelo nič sumljivega, vse enako kot pri drugih agencijah. Mi smo rezervirali 7. januarja, vendar sem opazila, da je isti hotel za 10 €/osebo tudi pri njih že dražji.Naša cena je zagarantirana.

Meni pa delujejo malce sumljivi.
Nimam (še) izkušenj z njimi, ampak kolikor sem gledala na njihovi spletni strani jim nekaj nagaja, sedaj pa ne vem, kaj je krivo.
Namreč, cena za nek določen izlet piše npr. 35 eur, nato pa klikneš na to ponudbo, jo malo prečekiraš, datume in vse to…ugasneš internet in se čez par minutk vrneš na isto stran in je cena že drugačna.
Kaj res tako hitro raste, ljudje takoj vse rezervirajo in je zato takšna ali je to tehnična napaka?
To se mi je zgodilo že dostikrat, zato me res zanima in kako naj potem vem, katera cena je prava?

Travel Point je posrednik, nima svoje produkcije.
Ker so majhni, prilagodljivi in skromni delajo z manjšimi stroški kot kdo drug …
… na webu je precej ponudbe iz tujine, ki se spreminja res iz minute v minuto.
Mi imamo z njimi v redu izkusnje zaradi istih razlogov kot so jih omenili ze zgoraj. Ce jim ne zaupas, poisces druge, ponudbe je menda ja dovolj, cene za identicne pakete pa se tudi da primerjati
srecno, lp.