Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Portugalska ali Irska

Portugalska ali Irska

Prosim, če mi lahko kdo svetuje, katera možnost je konec avgusta/septembra boljša: Portugalska ali Irska. SLišala sem namreč, da je na Irskem najlepše spomladi in da poleti tam skos dežuje.

Hvala za odgovore!

Katja

Glede vremena je na Portugalskem sigurno boljše kot na Irskem, takrat je na Portugalskem še zelo vroče ali pa vsaj toplo, medtem ko na Irskem nikoli ne veš, ali bo deževalo ali ne, večja možnost pa je sigurno, da bo. Moja kolegica je bila pred tremi leti avgusta na Irskem, pa je imela neverjetno srečo in je deževalo le par dni, potem pred dvemi leti je bila spet v istem času, pa je skor non stop lil, tak da je dosti odvisno od sreče. To je glede vremena, drugo pa je pokrajina, ljudje in kulturne znamenitosti, ki pa so po mojem mnenju bolj zanimive na Irskem. Jaz bi riskirala in se odločila za Irsko, kdo drug pa za Portugalsko. Za kaj se boš ti, pa je tvoja odločitev!

Lep pozdrav!

Se strinjam, da je vreme boljse na Portugalskem, drugace pa sta dezeli tako razlicni, da ju je tezko primerjati. Le ljudje so (na vasi) povsod prijazni. Ce se odlocis za portugalsko ne izpusti Peneda de Geres parka na severu. Nori tolmuni s slapovi, vse iz granita, voda pa jasno ze kopat.

New Report

Close