Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka posebna poroka

posebna poroka

Zivjo!
Moja velika zelja je, da bi se porocila s fantom na enem od tropskih otokov, kjer bi bila s fantom sama in bi potem prezivela se nekaj (10-14)dni pocitnic.
Zanima me, ce mogoce kdo ve kako je z organizacijo take poroke? to organizira kaksna agencija? priblizna cena?
za vse informacije vam bom zelo hvalezna,
lep vroci pozdravcek vsem,
Anja

tega sicer ne vem, bi ti pa priporočila, da se vnaprej pozanimaš, kako je potem z nostrifikacijo (al kako se reče) poročnega lista. Moja prijateljica že dve leti ureja papirje, ker se je poročila na počitnicah v Keniji. Vse mora pošiljat preko ambasad, papirji se ji izgubljajo…na kratko – grozljivka! In seveda… po slovenskih zakonih sploh ni poročena !

Tudi jaz ima podobno željo. Mislim, da sem prav v tem forumu zasledila (že pred časom), da je nekdo omenil agencijo Exotic tours, na njihovih spletnih straneh pa nisem nič zasledila. Če dobiš kakšno koristno informacijo prosim napiši.

Good luck!

Alja!
kaj pravis na to: http://cook-islands-escapes.com/weddings.html ?
hmm.. sanjsko;)
Anja

Božansko, se strinjam.

Spoštovana!
Dajte se pozanimat pri Turistični agenciji Mediteran Internacional iz Kopra.Mi sodelujemo z njimin kot poročni salon, vendar majo veliko več inf. saj obstaja poroka tudi na ladji, lahko pa da je še kakšna ddugačna ponudba.
L.P.Poročni salon Lady

New Report

Close