Poseg v domove
Niso normalni, 25.10.2024 ob 07:33
Mislim, kako se država vtika v hiše, stanovanja.
IR-paneli, električno talno gretje, grelniki sanitarne vode (bojlerji), električni radiatorji.
Prepovedano.
Laminat ven zmetat?
Človek, ki se trudi, pa mu država vse povozi. Kaj je to en k od države.
Članek na žurnal
Saj take kozlarije zrastejo na eu zeljniku. In res ni več za nikamor.
Kaj to pomeni za vse nas, ki smo v blokih in si vodo v kuhinji in kopalnici ogrevamo z bojlerjem?
Res me zanima, 25.10.2024 ob 07:50
Kaj to pomeni za vse nas, ki smo v blokih in si vodo v kuhinji in kopalnici ogrevamo z bojlerjem?
da je ok. saj preveri si. bojlerji do 15 litrov bodo se naprej dovoljeni. oziroma če imaš vgrajenega večjega, ti ga nihče ne bo odstranjeval. samo v bodoče pač ne bos mogla iz mogel več kupit tako velikega.
saj preberite si članek .
ne vem137, 25.10.2024 ob 07:53
da je ok. saj preveri si. bojlerji do 15 litrov bodo se naprej dovoljeni. oziroma če imaš vgrajenega večjega, ti ga nihče ne bo odstranjeval. samo v bodoče pač ne bos mogla iz mogel več kupit tako velikega.
saj preberite si članek .
Saj smo prebrali članek: v njem piše, da se večinoma prodajajo večji bojlerji kot so predpisani s to novo uredbo. Torej ti crkne bojler, ga greš kupit in pol ti ga mojster noče vgradit. Razen kdo mogoče na črno, ampak pol nimaš računa in če začne bojler spuščati ali pride do okvare, ki povzroči škodo (poplava, požar), zavarovalnica noče povrniti škode, ker si kao vgrajeval sam.
Trkajmo na les, da bodo naši obstoječi bojlerji delali čim dlje!
modrivrag, 25.10.2024 ob 07:59
Očitno ti nisi prebralo. Lepo piše, da ne bo nič drugače, ker ni možno nadzirat. Zna se pa to zlorabit. Razmišljam. Recimo pride do požara in se zavarovalnica naredi francoza, se sklicuje na to, da tako nisi smel imet vgrajenega.
Za @ne vem137
ne vem137, kaj je OK? Mi smo družina štirih. A vodo v kopalnici, ki jo uporabljamo za umivanje las in tuširanje, bomo greli s 15-litrskim bojlerjem?? A ti to resno?? Zdaj imamo 80-litrski bojler, pa se stuširava dva, druga dva pa morata že čakat, da se spet segreje voda!
15-litrski bojler imam v kuhinji za pomivanje posode.
Kako si to oblastniki predstavljajo? Bomo vodo greli na štedilniku in se kopali v lavorju??
Res me zanima, 25.10.2024 ob 08:19
ne vem137, kaj je OK? Mi smo družina štirih. A vodo v kopalnici, ki jo uporabljamo za umivanje las in tuširanje, bomo greli s 15-litrskim bojlerjem?? A ti to resno?? Zdaj imamo 80-litrski bojler, pa se stuširava dva, druga dva pa morata že čakat, da se spet segreje voda!
15-litrski bojler imam v kuhinji za pomivanje posode.
Kako si to oblastniki predstavljajo? Bomo vodo greli na štedilniku in se kopali v lavorju??
Zmeraj več debilnih navodil iz EU.
Komu se še ne bruha???
Kdaj bodo tile politiki odgovarjali za bedarije o “zeleni” energiji???
Ena stara2, 25.10.2024 ob 10:52
Odkar so se velmožje v bruslju ukvarjali z ukrivljenostjo kumar, me nobena njihova neumnost več ne preseneti.
Pa saj glup zabit narod vse te kozlarije brez problemov prenaša, zato ne vidim ovir, da nadaljujejo s svojimi blesavimi idejami.
Zato pa je narod vedno bolj zabit, ker se prilagaja kozlarijam.