Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pošiljanje mejlov – skritje naslovov

Pošiljanje mejlov – skritje naslovov

Enak mejl bi rad poslal več ljudem, vendar ne želim, da bi se njihovi naslovi videli. Vem, da moram napisati naslove pod rubriko CP ali CCP ali nekaj takega, vendar je ne ne znam nastaviti. Pošiljam v Outlooku in imam samo Za in pa KP. Kako nastavim še tretjo varianto? Hvala vnaprej!

V Officu 2007 je tako kot imaš na sliki – daš novo sporočilo in potem Prikaži Skp.

Hm, če imaš Outlook 2007, je ko odpreš novo sporočilo na vrhu en menu Options in tam eno pole “Fields” in klikneš na gumb Show Bcc;

V Outlook 2003 pa je, mislim, tudi en meni Options (tudi potem, ko že odpreš nov mail) in tam klikneš Bcc.

lp,
Urša

Aja – če imaš 2003, je pa tako, kot v pripeti datoteki (mi je Cec dal idejo:))

Narejeno! Fanta, carja sta! Hvala.

Ni frke .)

Jaz imam tudi otlook 2003, ampak nobenega menija options (no, imam slo verzijo, torej bi bilo možnosti). In se že dolgo tudi trudim odkriti, kako poslati maile za “undisclosed recipients”. A meni pa ni pomoči? :)) Kaj pa Bcc sploh pomeni oz. kaj je to v slo., da bi morda tako skušala kaj najti?

CC pomeni carbon copy, to je tisti papir, ki so ga včasih dajali med dva lista, da se je ustvarila kopija, BCC pomeni pa blind carbon copy, torej skrita kopija.
V slovenščini so kratice Kp in Skp.
Sama odprem Skp tako, da v outlooku odprem novo sporočilo, kliknem kar direkt na besedo Kp in odpre mi novo oknce, kjer imam seznam vseh ljudi v adresarju in tri puščice (za, kp in skp). Kliknem na naslov, kateremu želim poslat in potem na puščico skp.

Lp.

tudi jaz nisem znala in sem po zgornjih navodilih naredila takole. če pa dela, bomo pa še videli

pripenjam slikico slo verzije

New Report

Close