Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posiljeni očitali razuzdanost

Posiljeni očitali razuzdanost

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 04.05.2025 ob 08:57

99 % kriminalnih dejanj v tej mafijski državi storijo cigani in tujci. In kot zanimivost, ti dve skupini ljudi spadata med zaščitene vrste, ki jih ščiti kriminalna oblast.

V tem primeru bi lahko tudi bebavim volilcem očitali razuzdanost.

😆😆😆😆😆😆😆 resno? 99%0femicidiv v tej državi naredijo Slovenci Slovenkam. Da Fak, retard.

o ne, 04.05.2025 ob 15:06

😆😆😆😆😆😆😆 resno? 99%0femicidiv v tej državi naredijo Slovenci Slovenkam. Da Fak, retard.

Aha, “slovenci” južnega porekla. Taki, kot si ti.

Anonimen15748292, 04.05.2025 ob 15:06

Potrpežljivi mož, 04.05.2025 ob 11:17

Jeba je to ja😂

Jaz moji vedno govorim, tako se oblačiš, da se ne moreš čuditi če te bo kateri…..zdaj sva bila na morju, na bazenu skozi rdeče tanga kopalke, ko pa sva v mestu bila pa svetle prosojne pajkice, spodaj pa temne tangice.

Pol si pa zdrkal pa zaspal v solzah.

Za tistega, ki sanja o rdečih tangicah.

nimaš kaj, 04.05.2025 ob 15:09

Aha, “slovenci” južnega porekla. Taki, kot si ti.

kar lepo 100% Slovencki. radi se pobijate med sabo, familija vam ni sveta. Žena bo vaša al pa ud nubenga. retardi.

Kolker se oblačte, samo čakate.

Pa kolegica razlagala, da imate ženske skrito skupino, kjer zenske fantazirate, kako bi vas prepoteni moški vzeli za igračko, da bi se zdivjale. Malo dvomim, ker okajena ji jezik res teče ampak, če je res, da ste doma nepotešene so lahko fantazije res večje.

Povedla še par sočnih omg,

Mogoče v nadaljevanju

Znak nekega napredka je to, da je bil posiljevalec sploh kaznovan. Nekaj desetletij prej še tega ne bi dočakali.

TO SA JE Z DRUGIMI SPALA, ŠE NE POMENI DA IMATE VSI, KI BI JO HOTELI IMETI, SI PRAVICO SI JO VZET!!!

Ja, to drži stoprocentno. Ampak glede na njeno ravnanje je jasno, da ne ceni svojega življenja in ugleda. Sem v prejšnjem postu omenil stvari, ki jih dobre punce ne počnejo, in zato imajo dosti manjše šanse, da se jim kaj slabega zgodi.

Če bi se kaj slabega zgodilo ugledni punci, bi bil zelo žalosten (recimo da jo umazan afriški migrant pos* na poti v trgovino). Ker pa je bila to ženska, ki se je ob čudnih urah, s čudnimi tipi, pijana in zadrogirana družila, mi pa ni toliko žal, ker to ni ženska velike vrednosti.

New Report

Close