Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POSILJEVANJE Z BAJRAMOM NA NACIONALKI

POSILJEVANJE Z BAJRAMOM NA NACIONALKI

RAUS!

Enako posiljevanje, kot ga izvaja krščanarska sekta.

Enkrat v bližnji prihodnosti, bo ISLAM obvezna religija v Evropi, in tako tudi v Sloveniji.

Odgovor na objavo uporabnika
Samo povem, 30.03.2025 ob 08:17

Enkrat v bližnji prihodnosti, bo ISLAM obvezna religija v Evropi, in tako tudi v Sloveniji.

KAr je prav! Its holding you to a standard!

Urejuje vse!

Ne dovoli da je mama neka kurbica splavarka potetoviranka…

Ne dovoli pijančkov.

Itd.

Ampak vi hocete biti stoka.

Tudi mladoletnih kriminalcev ne dovoljuje. Tam za take ni poboljševalnic, ampak javno bičanje. Če še to ni dovolj, se jim prste poreže.

ve se, 30.03.2025 ob 08:30

Tudi mladoletnih kriminalcev ne dovoljuje. Tam za take ni poboljševalnic, ampak javno bičanje. Če še to ni dovolj, se jim prste poreže.

Res je.

A poznaš izrek “batina je iz raja izašla”

Pise ti tudi v bibliji “ko žali prut mrzi na sina svojega”

Ne rabis nekaj kao kajlat… no poskusat. Sej pa jst priznavam cse kar je pametno, pravično itd. Se strinjam da to tudi zame velja.

Ne vem kaj si skusalo s tem komentarjem povedat. 😝

Kje je replika?

Tri faze islamske imigracije.

FAZA 1, ko jih je še mal’. 
Igrajo žrtev. Se sklicujejo na islamafobijo. So strpni do drugih.

FAZA 2, postanejo večja manjšina.
Začnejo groziti. Začnejo zahtevati šeriatsko pravo. Postajajo nestrpni do nevernikov.

FAZA 3, postanejo večina.
Se vojašnko organizirajo. Vzpostavijo šeriatsko pravo. Ubijejo ali pa si podredijo nevernike.

V 1.400 letih se ta vzorec ni spremenil.

KJE so DANES FRANCIJA, VELIKA BRITANIJA, NEMČIJA?

pikimepiki, 30.03.2025 ob 08:38

Tri faze islamske imigracije.

FAZA 1, ko jih je še mal’. 
Igrajo žrtev. Se sklicujejo na islamafobijo. So strpni do drugih.

FAZA 2, postanejo večja manjšina.
Začnejo groziti. Začnejo zahtevati šeriatsko pravo. Postajajo nestrpni do nevernikov.

FAZA 3, postanejo večina.
Se vojašnko organizirajo. Vzpostavijo šeriatsko pravo. Ubijejo ali pa si podredijo nevernike.

V 1.400 letih se ta vzorec ni spremenil.

KJE so DANES FRANCIJA, VELIKA BRITANIJA, NEMČIJA?

Screenshot 20250330 084058 Chrome

Poglej dobro dobro ta poster. Pa kake glave mate.

A ste vi normalni, ne poznam nobene vere ki nekaj takega dovoljuje…10 zapovedi ne poznaš? Ne moraš biti musliman da ne bi kadil, kradel, ubajil, posiljeval….itd. Krščanstvo kolikor vem tudi to ne dovoljuje, samo smo pozabili, a ne?

Se opravičujem na moji slovenšini.

Lep dan

To simbolizira da je pri vas vse naglavačke.

“”””Kad im se kaže: “Vjerujte kao što pravi ljudi vjeruju!” – oni odgovaraju: “Zar da vjerujemo u ono u što bezumni vjeruju?” – A, uistinu, oni su bezumni, ali ne znaju.”””

Ce dobro pogledas je vse ravno kontra kot pravijo, kot mislite in kakor delate.

Ajde da te vidim zdej. Kje je replika? Bi replika ali pa katera koli druga mona znala povedat s cim so se te, ki so se mrkale pred zakonom v preteklosti srečevale? No s cim? Se ti je zacelo svitat o casem stanju pa umu? Si dobilo približek? Replika??? No, vaša glupost se ne konča tu.

Vas so razne nike kovač in podobne še nafukale, da se za to borite😝🙈.

Postam vam ajete… pravite pravljice… ok. Tam pise da ste vi brezumni.

Veckrat omenim tisto sosedo ki se samo lišpa in skočite name. Ok. Sceti tekszi so pravljice. Veckrat sem pa tudi postal tisto meni ljubo pesem “čaglavčanke sve devojke”… ta pesem je ljudska. Za te ki ne vedo, to ljudska pomeni da avtor ni znan. Sepravi a lahko zakljucimo da to ni od vceraj? No, v tej pesmi se poje o dveh kategorijah zensk in kaj se z njimi zgodi.

Ene “žito nose, travu kose… platno tkaju u razboje”…. doprinadajo, funkcionalnost, uporabna vrednost.

Pol mas pa druge. Čaglavčanke… “a lipljanke varošanke, cel dan spiju, lice miju. Oro vode u sobore”…

đuskaju, po skupovima po trgovima, u krog… tuc tuc…

Noooo… i potem reče. “Varošanke momvi prose, a lipljanke doma sede”!

Ok, kuran so pravljice, lej pesem ti dobesdno govori kaj bo. Ma kakiiii. Umska odsotnost.

Zadnjic berem tu neka tema o porokah. Kao pravi dobro da se to vec ne gleda, zdej je moderno napredno. 🙈

Veckrat sem napisal da Itekako se gleda samo ko ti ne veš.

Bila je enkrat tema o ceferinovi hcerki… sem napisal da se je hitro poročila. Da seveda. Pa je bila neka slika ceferina z Jack Ma-jem… tem od alibabe… in sem rekel da itak. Ne more tam it pred njega pa rect “boyfriend”🙈

Tega ni. To so ljudje z oblikovanim staliscem. Vedo kaj se servira in kako je.

Sepravi kaj dela visji sloj? Ja porocajo se. Kdo tupi modeno napredno, se ne gleda? Obična raja!

Napisu sem ti da je ravno kontra kot vi pravite. Ni?

Dao Allah pa sem dobil u posest neke kamnčke. Gia princess cut… vs1…

Pa sem se uprašal kake kamnčke oz diamantke mate pa vi? Pa sem se spomnil… ajaaaaaaa. Mone so napredne moderne… one to ne rabijo. To je za zahojene. One gredo kar direkt v posteljo. One in hcere vase.

💪💪💪

OmG, 30.03.2025 ob 08:56

A ste vi normalni, ne poznam nobene vere ki nekaj takega dovoljuje…10 zapovedi ne poznaš? Ne moraš biti musliman da ne bi kadil, kradel, ubajil, posiljeval….itd. Krščanstvo kolikor vem tudi to ne dovoljuje, samo smo pozabili, a ne?

Se opravičujem na moji slovenšini.

Lep dan

Naši skorumpirani politikanti in medijski pajaceljni lezejo v rit kozejebcem. Kakšen  cigajneraj so naredili iz čistih in urejenih evropskih mest, lahko vidimo. To se opaža tudi že pri nas. Ta barbarizem nima v civilizirani Evropi kaj početi.

….https://m.youtube.com/watch?v=ohTzNiS5k8A&pp=ygUXY2FnbGF2Y2Fua2Ugc3ZlIGRldm9qa2U%3D

Kdo je magarac tuki?

“”””Kad im se kaže: “Vjerujte kao što pravi ljudi vjeruju!” – oni odgovaraju: “Zar da vjerujemo u ono u što bezumni vjeruju?” – A, uistinu, oni su bezumni, ali ne znaju.”””

bozomon, 30.03.2025 ob 08:34

Res je.

A poznaš izrek “batina je iz raja izašla”

Pise ti tudi v bibliji “ko žali prut mrzi na sina svojega”

Ne rabis nekaj kao kajlat… no poskusat. Sej pa jst priznavam cse kar je pametno, pravično itd. Se strinjam da to tudi zame velja.

Ne vem kaj si skusalo s tem komentarjem povedat. 😝

Kje je replika?

V redu, torej une poboljševalnice, kjer si ti bil in zavodi za neprilagojeno mladež in zapori, to je vse brez veze. Boljše bi bilo, če bi te prvič ko si kaj ušpičil na mestnem trgu pretolkli ko vola in ti obe roki odsekali.

No ja, krasti res ne bi več mogel. Glede na to, kaj promoviraš in kaj se ti zdi pravilna ureditev, daj mi povej, zakaj si iz Bosne prišel v Slovenijo, namesto da bi šel tja, kjer prakticirajo točno to, kar ti zagovarjaš? Pa okej, če so pač starši takrat prišli sem, ampak zdaj si menda odrasel. Ker je tu vse narobe, zakaj se ne odseliš tja, kjer je vse prav? Res me zanima. Službe nimaš, visiš materi na grbi, v kakem Afganistanu bi službo hitro našel, pa žensko tudi, se ti ne zdi?

Ajaaa, ne, nič ne bi našel, ker si len ko fuks, internet ne deluje, tako da tvoja prodaja ne bi šla nikamor, pa tudi nihče ne bi kupoval tvojega pofla, da bi pa pošteno delal, pa tebi ni. A ugibamo? Tam bi bil zadnji luzer in brezdomec in umrl bi od lakote, če bi kaj ukradel, bi te pa itak potolkli. Zato pa sereš čez zahod iz varnega zahodnega pristana. Hinavec in lenoba, to si.

Anonimno 7908, 30.03.2025 ob 09:23

V redu, torej une poboljševalnice, kjer si ti bil in zavodi za neprilagojeno mladež in zapori, to je vse brez veze. Boljše bi bilo, če bi te prvič ko si kaj ušpičil na mestnem trgu pretolkli ko vola in ti obe roki odsekali.

No ja, krasti res ne bi več mogel. Glede na to, kaj promoviraš in kaj se ti zdi pravilna ureditev, daj mi povej, zakaj si iz Bosne prišel v Slovenijo, namesto da bi šel tja, kjer prakticirajo točno to, kar ti zagovarjaš? Pa okej, če so pač starši takrat prišli sem, ampak zdaj si menda odrasel. Ker je tu vse narobe, zakaj se ne odseliš tja, kjer je vse prav? Res me zanima. Službe nimaš, visiš materi na grbi, v kakem Afganistanu bi službo hitro našel, pa žensko tudi, se ti ne zdi?

Ajaaa, ne, nič ne bi našel, ker si len ko fuks, internet ne deluje, tako da tvoja prodaja ne bi šla nikamor, pa tudi nihče ne bi kupoval tvojega pofla, da bi pa pošteno delal, pa tebi ni. A ugibamo? Tam bi bil zadnji luzer in brezdomec in umrl bi od lakote, če bi kaj ukradel, bi te pa itak potolkli. Zato pa sereš čez zahod iz varnega zahodnega pristana. Hinavec in lenoba, to si.

….https://m.youtube.com/watch?v=ohTzNiS5k8A&pp=ygUXY2FnbGF2Y2Fua2Ugc3ZlIGRldm9qa2U%3D

❤

Ne bo vam škodilo, da se informirate o zadevah, ki juh ne poznate. Jaz sem se o krščanstvu. kako se je širila vera, budizmu, islamu in ostalih.

Torej kaj, božo, nimaš kaj povedat?

Ker je točno tako kot opisujem, ne? Pri tvojih ne bi preživel, tukaj si pa ko bubreg v loju, na mamini grbi in neke napol goljufije po netu. Potem vsaj malo spoštovanja pokaži do okolja, ki ti omogoča da preživiš. Ker v tisti ureditvi, ki jo ti opevaš, bi v dveh tednih poginil na cesti kot pes.

Anonimno 7908, 30.03.2025 ob 09:42

Torej kaj, božo, nimaš kaj povedat?

Ker je točno tako kot opisujem, ne? Pri tvojih ne bi preživel, tukaj si pa ko bubreg v loju, na mamini grbi in neke napol goljufije po netu. Potem vsaj malo spoštovanja pokaži do okolja, ki ti omogoča da preživiš. Ker v tisti ureditvi, ki jo ti opevaš, bi v dveh tednih poginil na cesti kot pes.

KAj zelis slisat? Nevem v katero smer skusas peljat.

Lej. Prakticiram to in pri meni deluje.

A pri tebi? 😝

Anonimno 7908

PODPIS!

Kaj dogaja?, 30.03.2025 ob 08:04

RAUS!

ce jih ze muslimani posiljujejo potem te terbe voluharske posiljujejo ostale….zato jebejo s tem muslimanskim sranjem po nacionalki

bozomon, 30.03.2025 ob 09:49

KAj zelis slisat? Nevem v katero smer skusas peljat.

Lej. Prakticiram to in pri meni deluje.

A pri tebi? 😝

Seveda pri tebi deluje, ker živiš v stanovanju, ki ti ga daje mati in ti še stroške plačuje. Si kot tisti “kristjani” tukaj, ki od vere jemljejo tisto, kar jim paše, zanemarijo pa tisto, kar jim ne. Tam kjer vlada šeriat, ki ga ti zagovarjaš, bi TI moral svojo mamo preživljat, ne pa ona tebe, bumbar. In to s poštenim delom, ne z neko preprodajo po internetu. Ampak tebi paše malo furat po netu neko kvazi vero in nabijat o tem, kako bi drugi morali živet, pa kakšne bi ženske morale bit, kako bi pa ti moral delovat, pa pozabiš. Pred svojim pragom briši in najprej ti živi v skladu s svojo vero, odcepi se od matere in začni pošteno delat in jo ti preživljaj, potem pa tu nabijaj o šeriatu, idiot. Tam bi te pri 15-tih mati pognala na cesto in zahtevala, da službo najdeš in preživljaš sebe in njo. Ma crkneš v nekaj tednih, budala lena, kakršna si.

Tu se poleg vsiljevanja tuje vere vsiljuje še tuji jezik, kar je znak za narodnostno ogrožanje.

Anonimno 9010, 30.03.2025 ob 10:00

Tu se poleg vsiljevanja tuje vere vsiljuje še tuji jezik, kar je znak za narodnostno ogrožanje.

Zato bi morali vsi, ki podpirajo okupacijo in uničevanje Slovenije in Evrope postaviti pred sodišče, če ne še kam drugam.

😂

Vidis da je nevarno bit kjafir. A opazas? Tudi Bog pravi.

Magarac si. Razstrelit te hocjo… posilit…

Boljs verjet. 😋

Buco delikvent, mali debeli umsko zaostali torbičar. Si bil spet v zaporu za dva meseca, da si točno vedelo datum, kdaj boš spet norel po monu?

New Report

Close