POSILJEVANJE Z BAJRAMOM NA NACIONALKI
bozomon, 30.03.2025 ob 15:33
Ne pride vsak, kdor mi pravi: Gospod, Gospod, v nebeško kraljestvo, ampak kdor izpolnjuje voljo Očeta mojega, ki je v nebesih. 22 Veliko mi jih poreče tisti dan: Gospod, Gospod, ali nismo prerokovali v tvojem imenu, in hudičev izganjali s tvojim imenom, in mnogo čudežev delali s tvojim imenom? 23 In tedaj jim povem očitno: Nikoli vas nisem poznal; poberite se od mene, ki delate krivico!
Za bogimona: tvoj zapis je prekopiran in rahlo spremenjen povzetek kao iz korana ampaak v resnici iz drugih svetih knjig. Grem si kupit klobaso iz prasica, ki so ga ubili brez omembe alaha – ful je boljsa :)))
bogimon pejd nazaj v ilegalo, 30.03.2025 ob 15:52
Za bogimona: tvoj zapis je prekopiran in rahlo spremenjen povzetek kao iz korana ampaak v resnici iz drugih svetih knjig. Grem si kupit klobaso iz prasica, ki so ga ubili brez omembe alaha – ful je boljsa :)))
TO je iz biblije.
Ja. Omenjas svinjino. Ti pravim da je to vera konstantinova. To kar vi imenujete krscanstvo. On je dovolil svinjino. Sploh razumel nisi. Ne ves. Znanje enostavno ni zate.
bozomon, 30.03.2025 ob 15:55
TO je iz biblije.
Ja. Omenjas svinjino. Ti pravim da je to vera konstantinova. To kar vi imenujete krscanstvo. On je dovolil svinjino. Sploh razumel nisi. Ne ves. Znanje enostavno ni zate.
Nisem katolik, niti vernik, zato ja briga me za religije in kot tak sem bolj svoboden kot ti, ki sledis enemu roparju iz 7.stoletja. ampak se pa držim splosno znanih pravil kot ne kradi ne lazi ne zeli si bliznjega zene, ne ubijaj… Niti ne ubijaj nevernikov ali drugih vernikov – kar pa tvoja vera zahteva od tebe in ti bi zanjo dejansko ilubil cloveka, še malo pranja možganov ti manjka pa bos tam! In opravicilo bos nasel za svoje pokole v eni trapasti knjigi popisani z hudicevimi besedami od alaha …
Zamisli se stari in dojemi, da te islam hoce spremeniti v morilca drugih cloveskih bitij !!! Po smrti smo pa vsi isti in se vrnemo nazaj k pravemu bogu (kar tvoj alah ni – je zlagani oz izmisljeni bog s strani enega neukega luzerja)
Po islamski teoriji je svet razdeljen na hišo islama in hišo vojne, Dar al-Islam in Dar al-harb. Dar al-Islam so vse tiste dežele, v katerih vlada muslimanska vlada in prevladuje sveti zakon islama. Nemuslimani lahko tam živijo od muslimanskega trpljenja. Zunanji svet, ki še ni podjarmljen, se imenuje “Hiša vojne” in strogo gledano z zakonom je vsiljeno nenehno stanje džihada, svete vojne.
Torej je Slovenija v skupini Dar-al-Harb, dokler ne bo prevladal islam, zato je današnja retorika Nevzeta o miru skrajno hinavska. Po Koranu smo Slovenci in kristjani Kafiri/kjafiri, kar pomeni neverniki, ki si zaslužijo ogenj in meč.
Ko jih je malo, so neopazni, ko jih je več zahtevajo “verske pravice”, ko jih je preko 30% pa postanejo agresivni in zahtevajo uvedbo šarije. V Ljubljani so začeli zavijati v rjuhe tudi osnovnošolke.
Anonimno 7063, 30.03.2025 ob 12:54
Muslimanov, predvsem tistih prišlekov iz Bosne in delavcev, so polna usta njihove vere ter s tem povezanih običajev in navad, v resnici pa so to vse prej, kot muslimani. Seveda se “hodijo klanjat Alahu” in ga poveličujejo, v resnici pa živijo v čistem nasprotju z vero. Na veliko varajo partnerke, soproge. So vse drugo, samo pošteni ne.
Pri nas v menzi so glih tak papcali svinjino kot mi samo malo so okrog pogledali , če jih kdo vidi in se potuhnili . Kadar jih je več prišlo isti čas na malico so se pa vzdržali hinavci .
Kura butsata, ki zagovarja islam in pljuva po krščanstvu ne ve, da homoseksualnost po šariji zahteva smrtno kazen.
Bi bil naš koki tako glasen tudi v Savdovi Arabiji? Ne bi, ker bi ga pokokali.
V krščansi Sloveniji si koki svoboden, celo mladoletne lahko nekaznovano nadleguješ. Pravi pederski raj.
.https://x.com/i/status/1906315792364294144
Tri faze islamske imigracije.
FAZA 1, ko jih je še mal’.
Igrajo žrtev. Se sklicujejo na islamafobijo. So strpni do drugih.
FAZA 2, postanejo večja manjšina.
Začnejo groziti. Začnejo zahtevati šeriatsko pravo. Postajajo nestrpni do nevernikov.
FAZA 3, postanejo večina.
Se vojašnko organizirajo. Vzpostavijo šeriatsko pravo. Ubijejo ali pa si podredijo nevernike.
V 1.400 letih se ta vzorec ni spremenil.
KJE so DANES FRANCIJA, VELIKA BRITANIJA, NEMČIJA?
Dr. David Betz, profesor na King’s Collegu v Londonu, pravi, da bo v VB drzavljanska vojna. Tako vojno deli na 4 faze, prva so priprave, propaganda, druga faza so manjsi obcasni napadi, itd. Pravi, da so muslimani trenutno na zacetku druge faze, angleski domorodci so se v prvi fazi.
NE morem odgovarjat na vsako pravokacijo…
A razumes ti da psiholosko in socialno ste zenske na zahodu tiste ki ste zahojene, brez pravic, nazadnjaske itd…
Napisal sem prej tam vec stvari. Eto tista ki se lišpa… jst njej da recem za tist komad… stari je preplitka pomoje da bi razumela. Še sceno bi mi naredila.
Ajde katere kamnčke ste dobile… ajaaa ve niste zahojene… ve kr direkt u pojstlo.
No poglej kako se ena zahodna zenska loteva tega. Kako se spravlja h stvarem… lej u kakem stanju.
Eto nika kovac. Stari nje noben kvaliteten moski noce. Pa ne gre se tu za videz. Se najmanjso vlogo igra. To ve vsak moski zakaj ona ne. Enostavno problematicna. Znas met tezave. Aja, teoloski status je znan. Taka je prepovedana.
Jaaaa, promiskuiteta, my body my choice, splavi… tko se pridobiva ugled u druzbi. Tako boste cenjene. Ahaaaaaaaa.
Medtem ko tista pokrita… vidis cisto nekaj drugega. Prav vse je tam. Prav nepopisano, s cisto zgodovino. Dejansko zascitena. Medtem ko zahodna pa … jadno stari.
Aja… to da nike noben moski noce. Pomoje se ne zavedas teze tega. To pomeni da ona je mizerna. Nič od nič. Ma da ma pol ljubljane ji ne pomaga. Vidis hadis pravi samo vera. Samo vero glej. In res je.
modrivrag, 30.03.2025 ob 10:10
Buco delikvent, mali debeli umsko zaostali torbičar. Si bil spet v zaporu za dva meseca, da si točno vedelo datum, kdaj boš spet norel po monu?
Točno tako, Modri vrag, zadel si glavico na žebljico!
Pogojni izpust je dobo, ta mali KR-iminalec, potem se pa ob koncu praznika pošeta na slobodu in izigrava KR-iminalista ahahahaha.
pikimepiki, 30.03.2025 ob 08:38
Tri faze islamske imigracije.
FAZA 1, ko jih je še mal’.
Igrajo žrtev. Se sklicujejo na islamafobijo. So strpni do drugih.
FAZA 2, postanejo večja manjšina.
Začnejo groziti. Začnejo zahtevati šeriatsko pravo. Postajajo nestrpni do nevernikov.
FAZA 3, postanejo večina.
Se vojašnko organizirajo. Vzpostavijo šeriatsko pravo. Ubijejo ali pa si podredijo nevernike.
V 1.400 letih se ta vzorec ni spremenil.
KJE so DANES FRANCIJA, VELIKA BRITANIJA, NEMČIJA?
pikimepiki, veselo korakajo iz 2. faze v 3. fazo.
bozomon, 30.03.2025 ob 17:22
NE morem odgovarjat na vsako pravokacijo…
A razumes ti da psiholosko in socialno ste zenske na zahodu tiste ki ste zahojene, brez pravic, nazadnjaske itd…
Napisal sem prej tam vec stvari. Eto tista ki se lišpa… jst njej da recem za tist komad… stari je preplitka pomoje da bi razumela. Še sceno bi mi naredila.
Ajde katere kamnčke ste dobile… ajaaa ve niste zahojene… ve kr direkt u pojstlo.
No poglej kako se ena zahodna zenska loteva tega. Kako se spravlja h stvarem… lej u kakem stanju.
Eto nika kovac. Stari nje noben kvaliteten moski noce. Pa ne gre se tu za videz. Se najmanjso vlogo igra. To ve vsak moski zakaj ona ne. Enostavno problematicna. Znas met tezave. Aja, teoloski status je znan. Taka je prepovedana.
Jaaaa, promiskuiteta, my body my choice, splavi… tko se pridobiva ugled u druzbi. Tako boste cenjene. Ahaaaaaaaa.
Medtem ko tista pokrita… vidis cisto nekaj drugega. Prav vse je tam. Prav nepopisano, s cisto zgodovino. Dejansko zascitena. Medtem ko zahodna pa … jadno stari.
Aja… to da nike noben moski noce. Pomoje se ne zavedas teze tega. To pomeni da ona je mizerna. Nič od nič. Ma da ma pol ljubljane ji ne pomaga. Vidis hadis pravi samo vera. Samo vero glej. In res je.
Za bozota: Jaz kot zenska imam kar veliko pravic in spostujem tudi svoje dolznosti do moza kot skupnosti. Poznam veliko zensk, ki imajo kariero in doma dolgo porocene s enim partnerjem in otroci in zadeva vecinoma laufa, kot laufajo podjetja in s.p.ji, ki placujejo tvojo socialno podporo. Zdej ti izpostavljas eno posameznico, ki je zblojena ala nika kovac(pa se za to ne vemo kaj tocno ji je). Ti ven vleces par izjem, to še nic ne pomeni, ker statistika je pac taka, da se najde par primerov ki izstopajo. V islamu pa izstopa zatiranost in ponizevanje zensk, pa ne mores nobene statustike delat na njihovih zenskah, saj jih mozi ne spustijo k anketarjem, torej imajo se omejeno svobodo in si enakopravno samo omari – se stol ima vec pravic, ker je lahko celo zelo blizu okna postavljen !!!
Anonimno 7908, 30.03.2025 ob 10:31
bozomon, 30.03.2025 ob 10:04
Anonimno 9010, 30.03.2025 ob 10:00
Tu se poleg vsiljevanja tuje vere vsiljuje še tuji jezik, kar je znak za narodnostno ogrožanje.
Vidis da je nevarno bit kjafir. A opazas? Tudi Bog pravi.
Magarac si. Razstrelit te hocjo… posilit…
Boljs verjet.
Sprašuješ, kaj hočem od tebe. Da se zaveš žalostne resnice, da tak kot si, lahko uspevaš samo v zahodnem permisivnem sistemu. Da bi, če bi živel v državah, katerih sistem podpiraš, bil popolnoma drug človek, ker bi te od malega garbali in mlatili, če bi delal štalo. Zdaj bi imel tam ženo in 5 otrok in bi garal od jutra do sutra in preživljal še mater. Tukaj si pa lahko zblojeno tele, ki še sebe ne more preživljat, kaj šele koga drugega. In ti tako paše. Ampak da tako živiš, ti ni omogočil šeriat, pač pa zahod. In ti bi imel babo po šeriatskem pravu, ti bi pa lahko živel na zahodnjaški način. Hahahaha, koji luzer.
Če si pravi musliman, živi tako, kot zapoveduje šeriat za moškega in preživljaj svojo ubogo mater, bumbar zaostali. Potem pa šele imaš pogojno pravico obsojati druge. Do takrat pa marš in jezik za zobe. Sploh pa nimaš kaj flancat o veri, če živiš popolnoma nasprotno od tega, kar tvoja vera zapoveduje. Ti nisi M od muslimana. Vera je pri tebi samo kulisa, s katero prikriješ to, da si v bistvu luzer, ki nima babe preprosto zato, ker je luzer.
Podpis!Bolj ne bi mogel opisat.
Ne more bit milo za žajfo, 30.03.2025 ob 15:28
Lezemo v rit, 30.03.2025 ob 09:06
OmG, 30.03.2025 ob 08:56
A ste vi normalni, ne poznam nobene vere ki nekaj takega dovoljuje…10 zapovedi ne poznaš? Ne moraš biti musliman da ne bi kadil, kradel, ubajil, posiljeval….itd. Krščanstvo kolikor vem tudi to ne dovoljuje, samo smo pozabili, a ne?
Se opravičujem na moji slovenšini.
Lep dan
Naši skorumpirani politikanti in medijski pajaceljni lezejo v rit kozejebcem. Kakšen cigajneraj so naredili iz čistih in urejenih evropskih mest, lahko vidimo. To se opaža tudi že pri nas. Ta barbarizem nima v civilizirani Evropi kaj početi.
Zakaj? Ker kozjejebci halalski vedo dobro, da mi ne bomo posiljevali njihovih odurno grdih bab s ploščatimi ksihti kot bi se ob rosjtvu na likalnik zalimale pa tiste ozke glave s koničastimi bradami in vse debele že po 15. letu najkasneje, FUJ ne hvala.
Njihove ženske so tako zelo varne, 100% varne, ker noben ne bi niti z metlo dotaknil se musle. Zato pa oni toliko raje posiljujejo po veh državah, ki vabijo migrante med sebe, naša bela katoliška dekleta in ženske. Super, bravo, kar tako naprej!
Tudi nam 10 božjih zapovedi Troedinega boga Očeta, Sina Jezusa in Sv. Duha prepoveduje umor, medtem ko nas Alahovi bojevniki koljejo po vseh državah gostiteljicah in se z vozili vozijo v množico, nam pobijajo sorodnike, mi jim pa v zahvalo damo še malo višje transferje. Kjati njihova vera, ISLAM, dovoljuje POBIJANJE NEVERNIKOV, TOREJ NAS, KI JIH GOSTIMO!
Adijo, zdrava pamet. Kmal bodo še Dubai Style zabave tle z drekožrenjem. McDonalds že ponuja Dibai Style McSundae, trgovine pa čokolado Dubai Style.
AMPAK VAM ŠE NI JASNO, KAKO NAS POTIHOMA ISLAMIZIRAJO, DAN ZA DNEM, NAS ZAVOJUJEJO IN PRIPRAVLJAJO NA ISLAM (DUBAI STYLE, HALAL), NE SLOVENSKE OVČKE MIRNO GLEDAMO IN TOLERIRAMO NJIHOVO KLANJE, LJUDI IN ŽIVALI, KAJTI ….
MI SMO STRPNI
MI SMO MULTI KULTI.
HVALA VLADA RS.
AMPAK VAM ŠE NI JASNO, KAKO NAS POTIHOMA ISLAMIZIRAJO, DAN ZA DNEM, NAS ZAVOJUJEJO IN PRIPRAVLJAJO NA ISLAM (DUBAI STYLE, HALAL), NESLOVENSKE OVČKE MIRNO GLEDAMO IN TOLERIRAMO NJIHOVO KLANJE
@
Motiš se. Res gledamo mirno, naj mislijo, da jim bo uspelo. A tudi mi smo pripravljeni na njih,zahrbtno.
bozomon, 30.03.2025 ob 08:24
Samo povem, 30.03.2025 ob 08:17
Enkrat v bližnji prihodnosti, bo ISLAM obvezna religija v Evropi, in tako tudi v Sloveniji.
KAr je prav! Its holding you to a standard!
Urejuje vse!
Ne dovoli da je mama neka kurbica splavarka potetoviranka…
Ne dovoli pijančkov.
Itd.
Ampak vi hocete biti stoka.
HEbi se Bozomon