Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Poskočna tašča in tast

Poskočna tašča in tast

No pa da vam povem kaj se mi je zadnjič zgodilo.

Z možem sva bila zunaj na večerji z prijatelji in sva se vrnila domov pozno zvečer. Otroka sta že spala tašča in tast pa nevem naju vrjetno nista slišala da sva prišla. Midva se odpravljava spat pa slišim neke čudne glasove se mi je zdelo da tašča nekaj jamra pa sem mislila da ni slučajno kaj narobe. Možu se ni dalo iti dol pa sem pač šla jaz in odprem vrata pa ju vidim v akciji. Tako me je bilo sram v tistem momentu potem pa sem hitro šla. Videla sem kako je tastu ponosno stal in iskreno si nisem mislila da ima takega korenjaka. Res sem mislila da se onadva že leta nista povohala ker sem pred meseci v taščini omari našla vibrator.

Lepo👍😁

Sta te videla?
Ali vsaj tast s svojim korenjakom, ki te očitno malo mika? 😉

Mislim, da ti zdaj samo tuhtaš, kako bi se s tastom pofukala. Priznaj, da je res…

Izmišljena zgodba

Odgovor na objavo uporabnika
Ona.o, 20.09.2024 ob 13:11

No pa da vam povem kaj se mi je zadnjič zgodilo.

Z možem sva bila zunaj na večerji z prijatelji in sva se vrnila domov pozno zvečer. Otroka sta že spala tašča in tast pa nevem naju vrjetno nista slišala da sva prišla. Midva se odpravljava spat pa slišim neke čudne glasove se mi je zdelo da tašča nekaj jamra pa sem mislila da ni slučajno kaj narobe. Možu se ni dalo iti dol pa sem pač šla jaz in odprem vrata pa ju vidim v akciji. Tako me je bilo sram v tistem momentu potem pa sem hitro šla. Videla sem kako je tastu ponosno stal in iskreno si nisem mislila da ima takega korenjaka. Res sem mislila da se onadva že leta nista povohala ker sem pred meseci v taščini omari našla vibrator.

In je imel večjega kot tvoj mož

Odgovor na objavo uporabnika
Ena223, 21.09.2024 ob 00:08

In je imel večjega kot tvoj mož

a je to kaj takega če sta bla v akciji. sedaj se vidi koko ste nerazgledani in zaostali v spolnosti. pa to kar govorijo ni res ,da starejši nemorejo sexat. pa, eni ste poponi d… in b…. v glavi. pač kot sem napisal totalni i…..

Ali si taščin pripomoček že preizkusila?

Zakaj uletavaš v spalnico in zakaj brskaš tašči po omari?

Nastavi jo tastu bos vsaj 1x imela korenjaka med nogami

Prebrskala si ji omaro in našla vibrator? Ja šit no. Meni je to full grdo, da brskaš. A misliš, da je moja familija tudi našla moj vibrator? Mogoče predlagaj tašči, da si vibratorje izmenjata, da vidita, ker je boljši?

Hja, hvala za opozorilo. Moja hči bo počasi, fante začela domov vozit. Da se še meni ne bo, kaj takega zgodilo. Jaz se imam za mlado. Un me bo imel za staro? Koliko sta pa stara tale tast in tašča?

Ahhh brez komentarja. A mladi mislite, da se spolnost pri 50 60 konča ali kaj??? Koliko ste bedni res 🫣

No tole je pa skrajno neprimerno,da uletie v spalnico,da o tem,da stikata po njeni omari tudi sploh ne govorim.Pa pravijo,da so tašče take???In kaj vi mislite,da mi 50+tega ne delamo več, da ti samo toliko časa da naredimo otroke in potem je ti to,a to pomeni,da vidva z možem ne več?Mislim,daj vzemite se v roke in pamet v glavo.Ne vem iz katerega kamna ste vi ven prilezla?mogoče bi bilo najbolje,da zlezete nazaj.

Ja pa saj to je normalno

Js sexsam 3x tedensko najmanj pri 58letih je pa res da je moja bolj trda zato imam dve ljubici ena 30 druga 42let pa še drkam skoraj vsak drug  dan za prostato je zdravo, uživajte na polno [email protected]

Ejla, a ste t’mladi prfuknjeni in mislite da boste še ene dve leti sekali in kaj bo potem???

Jest imam že 61 pa doma z mojo ki 4 mlajša skoraj vsak dan (vsaj petkrat na teden in včasih tudi dvakrat na dan).

Pa še občasno si oba omisliva tudi ljubimca za popestritev.

Prej je nekdo napisal da je dobro za prostato!

Ampak je seks veliko več za zdravje in to velja za ženske on moške. Ženske veliko lažje preživijo čas menopavze in moški si zmanjšajo možnost težav s prostato.

New Report

Close