Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style poškodovani lasje

poškodovani lasje

Imam zelo tanke in ne prav goste lase. Pred kratkim sem si pri frizerju dala narediti barvne pramene v dveh oddtenkih. Uporabil je barve domače lasne kozmetične industrije, kar sem ugotovila, ko je bilo že prepozno. Sploh se ne opazi, da imam pramene, vsi lasje so v približno enakem rumenkastem oddenku (moja naravna barva las je srednje rjava) in so brez leska. Ker sem nezadovoljna z barvo las, me zanima, kaj lahko še storim? Mi svetujete preliv in od katere lasne kozmetike? Ali naj si nanesem kano, da las pozdravi? Prosim vas za nasvet.

Lahko poizkusiš s temnejšimi prameni. Kar se las tiče, ne bi smeli biti ne vem kako uničeni, če pa so , ti svetujem dobre izdelke za nego las. Lahko jih kupiš pri frizerjih ali pogledaš po prodajnih policah. Svetujem ti sicer frizerske, ti pa se odloči sama.
lp alenka

Katere določene izdelke mi priporočate?

Znamko Tigi, L’oreal Professionnel, Wella, Joico….Pozanimaj se kateri tebi najbližji frizer uporablja katero od teh znamk.
lp alenka

Joj, teh znamk in izdelkov je toliko, da se človek popolnoma zmede. Glede na vaše dolgoletne izkušnje in strokovnost vas prosim, da mi od kozmetike Tigi ali L’oreal svetujete konkretne izdelke (šampon, balzam, itd.) za moj primer (barvani lasje, tanki, brez leska in voljnosti, kratki lasje). Prosim, prosim….

Za tanke lase, če se mastijo ti priporočam thickening šampon in thickening paste conditioner od Tigija, za končno oblikovanje frizure pa manipulator-čigumi, ki je zelo dober in neprimerljiv z ostalimi.
Če pa se ti ravno ne mastijo, pa honey and oatmeal šampon(medeni šampon) in medeno oblogo, za končni produkt, pa prav tako manipulator.

New Report

Close