Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Poskušam.. Pa ne gre..

Poskušam.. Pa ne gre..

Imam 39 let in s fantom trudiva imeti otroka že nekaj let.. Obadva sva nekadilca, športnika in uživama v zdravi dieti. Že od majhnega si želim imeti družino, moj predragi pa tudi.. Hodila sem na vse možne terapije, ki bi povečale možnost oploditve, ampak imam občutek, da ni pomagalo.. Moji starši tudi pritiskajo name, ker žeijo videti svoje vnuke preden je prepozno.. Poleg tega opravljam še intenzivno in zahtevno službo, ki tudi to dodaja stres vsak dan. Rada bi vas vprašala, ali obstajajo metode, ki bi pomagale moji situaciji. Najlepša hvala za odgovore.
Lep pozdrav.

Zdravo!

Neplodnost pri ženskah (ali moških) zna biti strašno grozna, a ne pomeni, da je konec z ustvarjanjem družine. Moja sestra se je soočola z podobno težavo, saj z njenim partnerjem nista mogla spočeti otroka. Obadva sta se udeležila vaj in spremenila življenski stil, ki naj bi povečal možnost oploditve, ki ni kazalo vidnih rezultatov. Kupila sem jima prehranska dopolnila za plodnost zanj in zanjo od Vitanoval Plus, ki sta uživala en mesec. Nekaj tednov po tem je zanosila z dvojčki, ki sta se rodila zdrava in brez komplikacij. Spremenilo je jima življenje in sta po vsem tem času končno vesela! 🙂

Se čisto strinjam ja, midva sva tudi poskušala pa nikamor prišla (ne vem če kaj spremeni, da sva obadva kadilca?) dokler nisva našla reklame za fertility+

Midva sicer nisva kadilca, ampak sva plusek dobila tudi šele po uporabi Fertility+a in ga sedaj priporočam vsem bližnjim, ki imajo podobne težave kot sva jih imela midva

Midva sva bila na istem – od obeh starši težili, prijatelji težili, sodelavke vsake toliko časa v “šali” zbadale v to, da še nimava otrok a noben ni vedel da se zares trudiva pa ne gre. Še ko sva mislila, da nama je uspelo se je pri zdravniku pokazalo, da je bil lažno pozitiven test. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da postane lažje in boljše. Na koncu bo vredno vsega truda zato ne obupaj. Nama je tudi pomagal fertility+, da nama je končno uspelo in lahko ti povem, da ko vidiš plusek doživiš srečo kot nikoli prej. Samo ne obupaj, tukaj smo zate!!

Midva sva bila na istem – od obeh starši težili, prijatelji težili, sodelavke vsake toliko časa v “šali” zbadale v to, da še nimava otrok a noben ni vedel da se zares trudiva pa ne gre. Še ko sva mislila, da nama je uspelo se je pri zdravniku pokazalo, da je bil lažno pozitiven test. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da postane lažje in boljše. Na koncu bo vredno vsega truda zato ne obupaj. Nama je tudi pomagal fertility+, da nama je končno uspelo in lahko ti povem, da ko vidiš plusek doživiš srečo kot nikoli prej. Samo ne obupaj, tukaj smo zate!!
[/quote]

Oja, podobno kot pri nama (minus zdrava dijeta). Sem vesela, da fertility plus postaja čedalje bolj popularen med ljudmi, ki imajo probleme na tem področju… Midva bova zavedno hvaležna sodelavki, ki nama je predlagala uporabo in tudi midva sedaj vsem predlagava, da kupijo fertility plus

Moja sestra je tudi imela težave z zanositvijo, dokler ji sodelavka ni priporočila to prehranilo vitanoval. Junija je rodila sinčka, ki je ta zdrav in takšen kot mora bit! Z možem sta se trudila več let in mi je zelo v veselje, da sta končno lahko ustvarila družino, ki sta jo imela v mislih!! :):)

VITANOVAL PLUS je zelopomagal mojemu sinu in njeni predragi. Poskušala sta več let, vendar nista dobila nobenega pluseka… Po vsaki možni dieti, telovadbi, meditaciji sta še vedno mela upanje in sta za poskus kupila prehranska dopolnila od vitanovala.. Uporabljala sta ga kakšen mesec in zdaj je moja bodoča snaha noseča!! Nevemo ali bo fantek ali punčka se pa zelo veselim, da bom končno lahko babica!! 🙂 🙂 🙂

Sem naročila in sva pridno jemala od januarja do junija potem …. pa sva tudi midva doživela čudež!!! Hvala vsem za nasvete ❤️

Čestitke!! Že vesta spol in potencialna imena? Bom tudi jaz naročila ta dopolnila, ker si zelo želiva hčerkico

Z možem sva tudi kar nekaj časa poskušala zaradi njegove “situacije”. Nato je nama obema vitanoval plus veliko pomagal, saj sva po slabem mescu dobila plusek 🙂
Tako, da nebi škodl probat…

Hvala vsem za nasvete! Sem fertility+ naročila kar prek interneta in mi ni žal. Čeprav živimo v zelo negativnih časih polnih strahu, sva z mojim končno dobila pozitivno novico!! Držite pesti zame

ČESTITKE!!! Sem zelo vesela, da sta tudi vidva dobila plusek!! 🙂 zdaj vidiš, zakaj smo vse nore na fertility+

New Report

Close