Najdi forum

Splash Forum Politični čvek poslanci

poslanci

Zadnihič je bilo na trenjih, Tavševa je povedala, da zasluži vsak mesec 3.000,00€ plače neto. Res je boga in z njo vsi poslanci na račun nas davkoplačevalcev.

Jaz tudi za 3000 eurov ne bi šla v parlament.
1. Izvolitev v parlament zahteva tudi finančni vložek
2. Čez štiri leta si lahko na cesti
3. Če delaš pošteno ali pa nepošteno te narod šinfa vsevprek
(zdravniki so za tak denar v očeh naroda zlata vredni).
4. Delovni čas je popolnoma nepredvidljiv oz. traja po potrebi celih 24
ur.
5. Bolniške, porodniške… ni!

Pa še kaj…
Da ne bi bilo pomote: nimam tam nobene žlahte in prijateljev. Raje za tretjino ali več manj – imam mirno življenje.

ona jih vsaj zasluži, že s svojo prisotnostjo in delovanjem, za razliko od večine poslancev, ki prejemajo še veliko več.

ona jih vsaj zasluži, že s svojo prisotnostjo in delovanjem, za razliko od večine poslancev, ki prejemajo še veliko več.[/quote]

Spet blefiraš in lažeš.
Slučajno sem enkrat na netu dobil izpis plač poslancev za mesec april 2008. Pa poglejmo:
Iz tega izpisa je razvidno, da je po plači na 42 mestu, kar pomeni, da je je imela višjo plačo kot ostalih 53,8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poslancev. Kako lahko potem trdiš, da večina poslancev prejema večjo plačo kot ona.
Lažeš in še enkrat lažeš!!!!
O tem ali teh 3.000€ zasluži ali ne pa raje ne bom komentiral. Ti že veš koliko je bila prisotna in delavna v parlamentu, saj si dokazala koliko držijo tvoje trditve. Jaz ti pač verjamem toliko kot 0.

ona jih vsaj zasluži, že s svojo prisotnostjo in delovanjem, za razliko od večine poslancev, ki prejemajo še veliko več.[/quote]

Spet blefiraš in lažeš.
Slučajno sem enkrat na netu dobil izpis plač poslancev za mesec april 2008. Pa poglejmo:
Iz tega izpisa je razvidno, da je po plači na 42 mestu, kar pomeni, da je je imela višjo plačo kot ostalih 53,8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poslancev. Kako lahko potem trdiš, da večina poslancev prejema večjo plačo kot ona.
Lažeš in še enkrat lažeš!!!!
O tem ali teh 3.000€ zasluži ali ne pa raje ne bom komentiral. Ti že veš koliko je bila prisotna in delavna v parlamentu, saj si dokazala koliko držijo tvoje trditve. Jaz ti pač verjamem toliko kot 0.[/quote]

ja tebi je pa res tale Tavševa trn v peti, hmmm le zakaj. Pa kaj me briga če mi ti verjameš, vem da tale forum bere mnogo več ljudi, kot se tule oglaša.

samo toliko za april 2008 je dobila 4.425,69 bruto in ja si jo je zaslužila za razliko od večine.

1. Finančni vložek???
2. Me prav zanima, kdo izmed bivših poslancev je končal “na cesti”?
3. Glede šimfanja vsevprek – ne vem, no. Pa zdravnikov s plačo 3000 EUR po moje tud ni veliko
4. Včasih res sedijo na kakšnih sejah po par dni skupaj, v povprečju se pa po moje ne pretegnejo.
5. Bolniška jim seveda pripada, kot v vsaki službi, porodniška pa najbrž tudi (pri poslankah ala Pozsonec, Bebler ipd. tega pač ne moreš vedet)

Skratka, mislim, da jim ni hudega in je poslanska funkcija dobra odskočna deska za naprej.

Poslanci ne delajo le v parlamentu, več dela naj bi imeli v poslanskih pisarnah – to je v svojih občinah. Če pomislim na našega: kar naprej je v občinskih glasilih in trobilih – torej vsepovsod udeležba in delo. Še enkart rečem: ne, to ni zame, pa mislim, da tudi ne za kogarkoli.
Sicer pa vsem tistim, ki jih tako kritizirate: evo, sedaj je prilika, zagrebite se, kandidirajte! Če ste dovolj sposobni lahko kandidirate samostojno, lahko pa tudi pri strankah.

New Report

Close