Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Poslanec Pavliha na natezalnici ?

Poslanec Pavliha na natezalnici ?

Pavliha je spremenil svoje izjave o SCT-ju oz. Zidarju v času svojega ministrovanja:
http://www.finance.si/220456/Pavliha_Zidar_oprostite_mi

So mu partijske starešine malo podkurile ?

Zanimivo…sem gledala prispevek…ni spremenil izjave (glede na link, ki si ga dodal) , dodal je le, da Zidar ni poskušal podkupiti njega in se opravičuje, če je bilo povedano tako razumljeno (to ni spremenjena izjava), ter da je za podkupovanje le slišal…….

Mislim, da ga niso pritisnilo bolj kot to, da so mu razložili 18. poglavje kazenskega zakonika…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

se zaveda, kaj pomenijo takšne nepremišljene izjave, še posebja če ni dokazov.:)

če ni govoril resnice, je že prov da so mu!!!

http://24ur.com/novice/slovenija/opravicilo-zidarju.html

A se ti norca delaš ? Pavliha je pravnik in ne samo to, celo doktorat iz pravniških znanosti ima v omari ! Preberi si njegov življenjepis (ima svojo spletno stran). Osebno sem prepričan, da je prišla komanda za današnje izmikanje od zgoraj, s strani “nosilcev sprememb”.

Tako kot je tale izjava po TV izgledala ima lahko zarad mene pet doktoratov iz prava…..ampak men je bilo vse skupaj podobno baba čula, baba rekla…..ali je bilo vzeto iz konteksta in je sedaj izpadel totalen laik glede prava, pa je med njim in novinarji, ki so montirali prispevek…

Jaz o svojem sosedu ne bom javno govorila, da (npr.) goji travo in se potem ven vlekla, da še ni dovolj dokazov, da bi ga prijavila…..

p.s.: čeprav tudi jaz mislim kot Pavliha….ampak jaz tega ne bom rekla v kamero:)))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Paliha je res pravi pavliha.Prvo govoroi eno,drug dan pa se opravičuje.In taki politiki,ki so kot veter naj bi vodili državo…Le kam gremo,če bodo taki kljukci v vrhu.

Tja, kjer smo že bili.
Pavliha je namreč že bil v vrhu. Minister za promet.

hja , se ne gre več politike in ne misli kandidirat!!!minister je bil pa le dobra pol leta, še stol ni dodobra segrel!

hja , se ne gre več politike in ne misli kandidirat!!!minister je bil pa le dobra pol leta, še stol ni dodobra segrel![/quote]… pa je že odletel.

Ninej, še rima se, juhuhuh…

A se ti norca delaš ? Pavliha je pravnik in ne samo to, celo doktorat iz pravniških znanosti ima v omari ! Preberi si njegov življenjepis (ima svojo spletno stran). Osebno sem prepričan, da je prišla komanda za današnje izmikanje od zgoraj, s strani “nosilcev sprememb”.[/quote]

To, da ima diplomo iz prava in doktorat še ne pomeni, da pravo tudi obvlada. Seveda je vzel besedo nazaj, saj je Zidar je večino poslov dobil še za časa vladanja njegovih.

A se ti norca delaš ? Pavliha je pravnik in ne samo to, celo doktorat iz pravniških znanosti ima v omari ! Preberi si njegov življenjepis (ima svojo spletno stran). Osebno sem prepričan, da je prišla komanda za današnje izmikanje od zgoraj, s strani “nosilcev sprememb”.[/quote]

To, da ima diplomo iz prava in doktorat še ne pomeni, da pravo tudi obvlada. Seveda je vzel besedo nazaj, saj je Zidar je večino poslov dobil še za časa vladanja njegovih.[/quote]

hehehe, tud v ten nandatu mu ga ni manjkal!

če se prav spomnim, je bil najbolj znan dvojni agent CICERO,
.. morda bo zdaj to zidar..
neverjetno..

To, da ima diplomo iz prava in doktorat še ne pomeni, da pravo tudi obvlada. Seveda je vzel besedo nazaj, saj je Zidar je večino poslov dobil še za časa vladanja njegovih.[/quote]

hehehe, tud v ten nandatu mu ga ni manjkal![/quote]

Seveda ne, saj so morali spoštovati izide razpisov, dogovorov in pogodb, ki so jih podedovali od prejšnjega.

hehehe, tud v ten nandatu mu ga ni manjkal![/quote]

Seveda ne, saj so morali spoštovati izide razpisov, dogovorov in pogodb, ki so jih podedovali od prejšnjega.[/quote]

a bejš no, a si ti že slišala za prekinitev pogodne, pa črno listo, pa….???

New Report

Close