Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu poslati ga v nebesa….

poslati ga v nebesa….

hm… vecer, sama doma… z njim seveda… rabim dober scenarij kako ga presenetit( brez striptisa, sexi perila in tko…-rabim nekaj posebnega in preprostega) glede nato, da nisem ravno “pogumna” kar se tiče tega da bi prva predlagala sex… si ga pa seveda zelim. in zdej sm se odločila da morm ratat bolj pogumna Kako zaceti in kaj narest da si bo zapomnil vecer… npr. zavezat mu oči in roke nad glavo- a to bi šlo?

Pa to bo prišlo samo od sebe, ne skrbi;-)

ja sej to vem… sej nebova prvič skupej, sam bi res ga rada mau presenetla, glede nato da je on ful izkusen , jst dosti manj 🙂 sej zastopiš…

ja zastopim, ja no saj potem si si pa že sama dobro svetovala;-) saj bo sigurno za take igrice.

samo ne obremenjuj se s tem, lahko je le poljub, ki preraste v vse ostalo, lahko le dotik, pogled..seveda bo mal presenečen, ker tega do sedaj ni bil vajen, da si ti pobudnica,ampak moškim je to všeč verjemi… zato je mogoče najbolje, da vstvariš neko romantično vzdušje, jaz za začetek ne bi pretiravala… in začneš s poljubi, seveda če se rada poljubljata in potem bo vse ostalo kar samo steklo dalje;)) ali pa če sedi v naslonjaču in gleda recimo tv, zlezi mu pomankljivo oblečena v naročje in akcija;))…ma daj no, saj veš kaj mu paše in kaj tebi, ja bodi pogumna in tokrat vse uresniči, pa ne samo tokrat, ponavljaj to, kajti najhuje je, da je pobudnik vedno en…uživajta v nebesih;))!

JAZ super je biti tvoj dragi.

Še tukaj dobro jutro. Jaz imam pa en drug problemček. Rada bi ga sladko “kaznovala” za neke dogodke preteklega tedna, pa nimam ideje:)))
Jaz-ika, imaš ti kakšen predlog?

Misliš, morda pa res, ampak saj veš popolnosti ni, tudi jaz sem kdaj in kdaj zmajkla;)..hihi ..no le ženska z vsemi napakami kot ostale..sreča jih moj dragi še vedno ljubi z menoj vred;))..in jaz bi raje napisala, da je super biti njegova draga, saj me on dela takšno in drugačno;))..hihi

Vekako in kaj je treba s dobro žensko.Pa mu uspeva ali ne popolnoma?

Kaznovala…čak mal..resno kaznovala al tko nedolžno seksi v postli;))

nodek..saj ves, da popolnosti ni, kdor trdi, da doma vedno vse klapa..ja okej, če žvita en mimo drugega…če pa par živi kot mora, so tudi fajti in vse ostalo..ampak tudi to je čar življenja, jih rešiš in se imaš potem še raje..no tko nekak na brzino povedano-napisano. Pogoj je spoštovanje…in gledat na to, da veza nikoli ne zamre, ne rata monotona…in potem vse gre..čim enkrat življenje rata rutina gre u maloro vse slej ko prej..

Sladko kaznovala. Tako v postelji.

Res je tako.treba je živeti danes za jutri in življenje je kratko zato ga je treba živeti s taveliko žlico.

No kako bi to naredila jaz ti edino lahko povem, ti pa boš vedela kako paše tvojemu in nato mal improvizacije in bo…

Kadar imam kaj takega v načrtu moj dobi ali mejl, ali sms ali kar klic…in me že po glasu sliši da sm potrebnica njegova in ga hočm čim prej met…in pol odvisno..vedno kakšna akcija drugače…tokrat bi si ti res lahko omislila, da mu roke zvežeš in nema ništa…ga rajcaš in skoraj pripelješ do orgazma in nehaš…znoru bo..seveda če mu je to okej…ali drugače, da mora sedeti na fotelju, ti se pa pred njim zrajcas skoraj do konca, on se ga ne sme dotaknt in ne tebe ali pa da si njegova sžnja, delaš vse kar ti ukaže…ali pa si naredita seksi karte, kazni, ukaze, na računalnik si napiši par kazni;)) po vajinem okusu, nato to sprintaj na trsi papir, naredi kazni in par partij mečta in verjemi..če si imela domišljijo pri kaznih bosta na koncu res oba kaznovana in v nebesih..daj no Bea, samo vključi vse kar vama paše in da ni kot običjano, ampak malo drugače po vajinem okusu,))

Mmm,lisičke mogoče ?

Kar prijetne malo perverzne ,a sladke igrice.

Hvala. Saj sem že imela nekaj stvari v glavi, samo bi mu preveč pasale in se bojim, da bi dosegla kontra učinek kaznovanja in bi bila mogoče po eni strani sama še bolj:)))).

New Report

Close