Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poslavljam se:

Poslavljam se:

No zdele mam čas, da vas vse skupaj lepo nezno polubckam…kajti jutri res grem..me ne bo 1 mesec tule…prosim pazite nase, uzivajte kolikor se da..jaz pa vam itak pojem uno pesem..od Novkoviča…JA BIČU TU U DOBRU I ZLU…tko…

Rada vas imam..no saj sem še mal tukaj..ampak slovo je napisano…;)) za vsak slucaj, ce me kaj prehiti…moji-moji!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Čau-bau,
upam, da se še kaj slišiva prej…..
Uživaj – pa kaj ti pravim, saj ti to znaš!

Sonči če se jutri ne ujameva…..naj ti sije….kjerkoli.

Da boš nam sijala ti, ko se vrneš. Cmoko in čau

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Draga moja..moj morski phon je ob meni..poklici..pisi..saj ves, ko bos tam nekje..okej…jaz pa delam enako…moja..moja

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

dogovorjeno!
A ti pošljem kakšen topel val navzgor?! :-))) Če boš rabila, samo piši….:-)))

Poljub…tak taprav…in poglej u sonce..gledam tudi jaz…poglej u nebo..ali u zvezdo…in skupaj sva..smo…;))!

Haha..ma je se prevroce…bom rabila bom…hihi…sam tebe, da ga zurava skupaj;))…okej..zmenjeno…!

A jest tud uohka kaj porufam?Al bo potres pole?
😉

SonceK ena sama fovšija me je 🙂

Fajn se mej, pa glej da se beremo .. da se vrneš 🙂

daj že pejt enkrat !!
te mam že pun modrc,..hahahaha

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

ti si fuknjen…ampak moj..moj;))!

Vrnem…aha.ablubm…pa tudi namesto tebe se bom namakala, ga srala..no bla pridkana;))!Cmoka na cmoko..mojmu Janiju…

New Report

Close