Poslovanje banke UniCredit
V banki sem lani vezal nekaj €. Obresti sem dobil letos(2020) februarja. Banka je na FURS poslala obvestilo, da sem obresti dobil v lanskem letu. Zato moram plačati davek !! Svoje napake ne priznajo, komunikacijo so grobo zaključili – oni so kakor nezmotljivi!??Problema ne znajo ali nočejo razumeti. Če izbirate banko, vskakor ne izberite njih. Ko mi poteče pogodba bom takoj izbral drugo. Ima kdo kje boljšo izkušnjo ?
Témoignages sur une offre de prêt
Vous avez besoin d’un prêt d’urgence? si vous êtes en Slovénie n’importe où dans la zone euro.
vous pouvez profiter de cette offre de crédit. le service est rapide et fiable. J’ai moi-même obtenu un prêt de 10 000 euros de cette dame qui ne prête de l’argent qu’à des personnes sérieuses dans un délai maximum de 24 heures avec des conditions très simples.
son adresse e-mail: [email protected]
Izjave o ponudbi za posojilo
Potrebujete posojilo v sili? če ste v Sloveniji kjerkoli v evroobmočju.
lahko izkoristite to kreditno ponudbo. storitev je hitra in zanesljiva. Sam sem dobil posojilo v višini 10.000 evrov od te dame, ki resnim ljudem denar posoja le v največ 24 urah ob zelo preprostih pogojih.
njegov elektronski naslov: obič[email protected]
Izjave o ponudbi za posojilo
Potrebujete posojilo v sili? če ste v Sloveniji kjerkoli v evroobmočju.
lahko izkoristite to kreditno ponudbo. storitev je hitra in zanesljiva. Sam sem dobil posojilo v višini 10.000 evrov od te dame, ki resnim ljudem denar posoja le v največ 24 urah ob zelo preprostih pogojih.
njegov elektronski naslov: [email protected]