Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poslovilni sex da ali ne

Poslovilni sex da ali ne

Brez veze. Vedno je en seks zadnji preden greš. Tudi če ni načrtno zadnji. Eni grejo iz zveze 10 let po zadnjem seksu.

Ti si ujeta v karmicni odnos. Človek te izjemno močno spolno privlači, to je že živalska privlačnost, hkrati ti je naredil toliko hudega. Karmicni odnos moraš prekiniti čim prej, ti si naredila napako da si se sploh s takim spentljala. Prekini, rezi vezi, preberi si na netu več o tem. Odlično je o tem pisal Guru, tu na tej strani. Ravno o karmicnih odnosih. Prekini čimprej . Ne bo lahko ker to so dušne povezave in te bo vleklo nazaj, ampak moraš imeti močno voljo. Po treh tednih rezanja vezi bo bolje

Odgovor na objavo uporabnika
Xbb, 15.10.2023 ob 08:08

Ti si ujeta v karmicni odnos. Človek te izjemno močno spolno privlači, to je že živalska privlačnost, hkrati ti je naredil toliko hudega. Karmicni odnos moraš prekiniti čim prej, ti si naredila napako da si se sploh s takim spentljala. Prekini, rezi vezi, preberi si na netu več o tem. Odlično je o tem pisal Guru, tu na tej strani. Ravno o karmicnih odnosih. Prekini čimprej . Ne bo lahko ker to so dušne povezave in te bo vleklo nazaj, ampak moraš imeti močno voljo. Po treh tednih rezanja vezi bo bolje

Govorim iz izkušenj. Jaz sem zmogla da sploh v odnos nisem vstopila, ampak ni lahko , boli, ker to so dušne povezave. Karmicni odnos te dobesedno poveže z drugo osebo, kot da sta zvezana, bereta si misli, noro se ujameta, privlačnost pa taka da poka od energije. Noro . Ampak kot rečeno da se. Jaz sem to zmogla. Nikar ne iti v posteljo z njim.

dobr, avtorica sprašuje ženske… ampak imamo tud tipi kej za povedat.. jst sem ga doživel.., pa nisva nič govorila o tem.. sva pa vedela, da je verjetno zadnji.. Sex je bil vsa leta odličen, samo….. ta…..,  je bil pa premija od sexa.., ubijalsko močna divja energija, ko sva oba en drugega obdelovala, posteljnina na kateri sva obležala oba po istočasnem koncu pa mokra od najinega znoja….

no, ko sem pa glih pri mokrem odnosu od znoja…, en primer iz morja letos, Dalmacija.., sosednji apartma.., stene bolj tanke.., več nas pri kosilu na balkonu.. pa iz sosednjega apartmaja.., prvo……plosk, plosk, plosk, to je moglo bit orng mokro, pol pa čedalje glasnejši  in močnejši ženske vzdihljaji……., hehe…., eni osebi je butnla juha nazaj od smega, hehe…,  mlad italijanki par.., zanimivi so bili vzdihljaji te bejbe…, kej takega še nisem slišal.., škoda, da nisem posnel na telefonu..

itak, da jaaa…, človek se more poslovit s stilom in užitkom, da ostane lepo v spominu, jebeš tisto, ko tip kakšno drugo žensko malo za šalo malo pošlata…., ok.., če je pa tako hudo, pač ljudi smo si različni, zgodbo zaključiš s sexom, bolje kot z jokom…

Se strinjam, karmicno. Sama doživela, nora privlačnost….. Težko mi je bilo še dolgo, dolgo po razhodu. Sem doživela, kar nekateri le sanjajo ali mislijo, da ne obstaja.

Tudi midva sva imela še nekajkrat “zadnji sex”.

In? Si naredila tole kar si želela?

Srčno upam, da ne…

Ceni se, verjetno si mlada, ne splača se, če praviš da je tele…

Zakaj bi si potem to delala? A misliš, da bo on mislil, jao zakaj sem to nardil,.pa.glej kak.dobro se žge? A misliš, da mu bo res to šlo po glavi? In če že, a misliš, da bo sex vedno reševal vajin odnos? Ja dostikrat ga mogoče izkoristimo v zvezi misleč, da bomo s tem popravili kakšne težave… no, po 18letih zveze vam povem, da to ne pali na dolgi rok. Ker o težavah se je treba znat tudi pogovarjat, ne samo preko sexa, kot mladi radi počnete (smo mogoče počeli…).

Vzemi se v res in najprej ceni sebe, potem pa svoje telo predaj tistemu ki ga bo cenil

Odgovor na objavo uporabnika
Lana312, 16.10.2023 ob 08:09

In? Si naredila tole kar si želela?

Srčno upam, da ne…

Ceni se, verjetno si mlada, ne splača se, če praviš da je tele…

Zakaj bi si potem to delala? A misliš, da bo on mislil, jao zakaj sem to nardil,.pa.glej kak.dobro se žge? A misliš, da mu bo res to šlo po glavi? In če že, a misliš, da bo sex vedno reševal vajin odnos? Ja dostikrat ga mogoče izkoristimo v zvezi misleč, da bomo s tem popravili kakšne težave… no, po 18letih zveze vam povem, da to ne pali na dolgi rok. Ker o težavah se je treba znat tudi pogovarjat, ne samo preko sexa, kot mladi radi počnete (smo mogoče počeli…).

Vzemi se v res in najprej ceni sebe, potem pa svoje telo predaj tistemu ki ga bo cenil

Ne, tega nisem naredila. Z mano je postajalo vsak dan hujše, blokirati sem ga morala na čisto vseh kanalih, zadnji sex pa ne vem, kako bi potem preživela. K sreči nisem šla v to.

Naj povem za vse tukaj, eno bistveno razliko, žal 🙁

Noro privlačil me je on, jaz njega ne toliko.. njemu je bilo dovolj 1x na dan, povprečnega sexa. Bolj se je odmikal, bolj me je privlačil.. tako da, ni bilo obojestransko, tu je bila samo pri meni ena nerazložljiva obsesija, norost… ma kakšen poslovilni sex, že brez da ga vidin se komaj prebijam.

Moj komentar. Poslovilni sex je najboljši sex ever, čeprav je istočasno poln bolečih čustev. Poln adrenalina, trdota in vlažnost spolnih organov 110 procentna. Ljubezen in sovraštvo, zamera, čeprav se čudno sliši, gresta sijajno skupaj. Čustva pozitivna in/ali negativna in sex nabijejo adrenalin do neba, sex fenomenalen, čeprav je sex s taisto osebo prej bil v mejah normale. Saj ne pravijo zaman, da se prepire v postelji pogladi. S taprejšnjo sva se razhajala več tednov. Vedno je prišla k meni, sva se malo manj kot tepla, in po manj kot pol ure sva pristajala v adrenalinskem sexu. Noro. In to par tednov. Potem sem zamočil jaz, ker sem jasno večkrat izjavil, da lahko dobi še moj geštel, srca pa ne več.

Ne seri. Konec je.

Seveda je konec. To je par let stara zadeva.

Ne!

Spet crkne tema, ko povem nekaj kar je res. Inceli.

New Report

Close