Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POSLOVNA IDEJA

POSLOVNA IDEJA

ajde, gremo tuhtat iz česa vse bi se dalo dnar narest.

Rečmo, lokalka bi loh mladim staršem vozila in prevzemala frocovje, ki se križa med njihovem šihtom in vrtcem al pa šolo.

Manjka poslovni načrt, kalkulacija možnega maksimalnega prihodka in izračun dobička oziroma (žal verjetneje) izgube.

Veš, da sem ravno na to zadnjič pomislila, da bi lahko počela :).

Stara, tle naj bi zbirali ideja, pol bomo šli pa + pa -, ok?

Aveš, to je tko k fehtat, taprv morš mt jajca, pol pa načrt nardiš kok boš to počel.

Hja, to bi znal bit poklic prihodnosti, glede na sončke in princeske…

Sliši se dobro pa staknimo glave skupaj, da bomo bolj pametni. Več glav več ve:

sebastjan.sever@mail.com

taxi za pse

le zakaj bi človek delal, če pa država radodarno tala socialno pomoč ☺

ene 3/4 folka v bistvu “služi” s tem, da ves dan visijo na MON_u – plačujemo jih pa davkoplačevalci, zaposleni ….

U madonca… Tale je pa huda… Ciljna skupina?

Kaj pa recmo, poulično čiščenje čevljev?

Kr sem tuhtal, če bi šel enkrat za foro v en mest fehtat, jebela cesta, bi pa vsaj čevlje spucal tistmu k bi evro vrgu…

Le ideja oz želja:
v Sloveniji naredit zares dobro akustično dvorano, da bi vsak al klasičar al roker hotu igrat v njej (ta pravi zvezdniki, okol katerih se vrti pravi denar).V tujini sem na lastne oči videla, kako to delajo iz zapuščenih hal, tudi tovarniških. Na prvi pogled je bljak, a v resnici nobl.

V firmah organizirat varstvo predšolskih otrok, kamor bi lahko prišli tudi večji po pouku. Sploh tam, kjer imajo službo do poznih popoldnevov. Lahko bi imeli skupno kosilo, pogovor za pavzo, …pol pa tastari nazaj na delo, ta mladi la naloge in igra…

Naredit prvovrstno železnico do vsakega vogla Slovenije. Ceste bi ble za peš.

Hja, to bi znal bit poklic prihodnosti, glede na sončke in princeske…[/quote]

glede na demografske kazalce, je poklic prihodnosti Sprehajalec penzičev

Hja, to bi znal bit poklic prihodnosti, glede na sončke in princeske…[/quote]

glede na demografske kazalce, je poklic prihodnosti Sprehajalec penzičev[/quote]

Ta je pa dobra!!!

Jebela, tlelele je pa zgleda ena nova… Profička?

Ma tale železnca je bl tko tko, zdj prhajajo v modo zračni mopedi. Bomo mnde letal po zraku k komarji…

Jebela, tlelele je pa zgleda ena nova… Profička?

Ma tale železnca je bl tko tko, zdj prhajajo v modo zračni mopedi. Bomo mnde letal po zraku k komarji…[/quote]

:):):):):):):):)

O, ne ne . A ,da bomo z mopedi še luft zasmradli do konca? A veš, take magnetne železnice. Drage za nardit, a noro nizki stroški vzdrževanja, pa čez 500 km/h…. Japonci že vejo, da je bolš kot letalo.

al pa rečmo, jst bi kar vse strehe ukinil. Kr ta beton je čist brez veze, to bi mogle gredice pa vrtovi bit…

iskanje poslovne ideje v deželici, ki jo ima mafija?
simpl: prostitucija, proizvodnja in trženje mamil, igre na sreču, šola za morilce …

Jah sj ženske boste šle na lastni pogon… Mal bo treba še evolucijo pospešit, da vam jezik še zraste, pa boste kr z njim po luftu opletale…. Zrakomlat pa to…

Jah sj ženske boste šle na lastni pogon… Mal bo treba še evolucijo pospešit, da vam jezik še zraste, pa boste kr z njim po luftu opletale…. Zrakomlat pa to…

Aja ne, večš kaj, bi blo treba en laboratorij narest, kok bi se dal čustveno energijo uporabit kot sredstvo za pogon. Nekaj v stilu jedrske…

oh ja jaz imam zelo eno idejo, ki za katero sem prepricana da bo nekoc nekomu prinesla bajni dobicek…

jaz pa za izvedbo nimam ne znanja (racunalniskega) in ne financ… 🙁

aja izdam je pa vseeno ne 🙂

Aja ne, večš kaj, bi blo treba en laboratorij narest, kok bi se dal čustveno energijo uporabit kot sredstvo za pogon. Nekaj v stilu jedrske…[/quote]

Uvauu, to ja. Mašina na jezo pa na faušijo. Bravo ideja.
Ej, če bi pa ženske opletale luft tam zgoraj namesto tistega v moških glavah…., ne vem no, ..???Pa ne bi vam mogle nardit take krivice:(

Brez skrbi. Dokazano je, da ista ideja pade približno 5 ljudem v podobnem času. Še večja je verjetnost, da je nihče ne izpelje.

Pa sinoči so na oddaji rekli, da če bi na vse neobdelane kmetijske površine v naši deželici posadili konopljo v medicinske namene (seveda mora država najprej do dovoliti) sploh ne bi več poznali krize.

Ciscenje voda na bioloski nacin.

Imam par idej … za eno vem, da je povpraševanje povsod in da to še sploh ne obstaja … ne vem pa še, ali je tehnično to sploh mogoče narediti 🙁

New Report

Close