Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ”Poslovneži” in mlade Filipinke

”Poslovneži” in mlade Filipinke

Znanec, ki sicer v družbi ni ravno priljubljen, si je pred enim letom sem pripeljal 18 letno punco Filipinko, zdaj njegovo ženo. On je star nekaj čez petdeset, prej ves čas samski, neporočen. Ima se za velikega poslovneža in se visoko nosi, nihče pa ne ve točno, kaj počne – ves čas rad ustvarja vtis, kot da živi na veliki nogi, čeprav se nam ne zdi nič posebnega. Njegova samo poseda doma in kuha, slovensko ne govori glih dobro, niti angleško ne, se pa v družbi pretirano vlači po njem ‘my love’ pa poljubi in take. Z vsemi hoče biti nekako na silo prijateljica in prijazna. Kupuje ji najboljše cunje, jo vozi na potovanja, potem pa slišim od kolega, da si je nekaj sposodil pri njemu, pa tako dobro mu gre … on se trudi bit neki mladosten, pa mu nič neki ne ratuje oz. prej neokusno izpade.

Ali vi poznate kak podoben par? Se to dejansko obnese več let?

Vsekakor mu je ratalo, da si je nekdo vzel čas in mu spesnil na temle prostoru svoje kitice.
Če bi kaj prej spregledala, bi bila lahko ti ta “my love”, ki bi nosila najboljše cunje, bi potovala, doma bi pa le malo skuhala.

Ah, brez veze. Taki so pač moški. Če ne bi bila Filipinka, bi bila pa kakšna z juga. Meni so tudi Švicarji bolj všeč od Slovencev. Majo tudi bolj debelo denarnico, pa še na pogled so lepši. Še kakšen Švicar bi se lahko tu ustavil.

Ni edini,v Sloveniji je kar dosti starih atejev,kateri imajo mlade punčke za ljubice.Če dekleta živijo v bedi,ne gledajo na leta,ampak denar.Moški v zrelih letih,se kar radi delajo frajerje pred kolegi in počnejo neumnosti.Takšna veza uspeva dokler ima stari denar,potem pa pride nov trot na vrsto.

To je tako, če tip ni zmožen dobiti drugega ot kupljeno nevesto. Filipinko ali Rusinjo, Ukrajinko, Bolgarko….

Če ne gre, ne gre, ne?

To,kar je tebi všeč,sploh niso Švicarji, razen če misliš tipe, ki ful telovadi jo in švicajo…
Ker pravih Švicarjev skoraj ni več. Mogoče ene 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, vse ostalo so prišleki in veliko jugovinovskih fac. Očitno so ti všeč le-ti. Čifuti.

tujcev v svici je 22 25v procentov od tega je najvce francozo italijanov nemcev, nato pridejo srbi siptarji

In some districts of major cities like Zurich, Geneva, Basel, Bern and Lucerne native Swiss people have become a rare species and in some schools only two or three children per class do have Swiss nationality.

To,kar je tebi všeč,sploh niso Švicarji, razen če misliš tipe, ki ful telovadi jo in švicajo…
Ker pravih Švicarjev skoraj ni več. Mogoče ene 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, vse ostalo so prišleki in veliko jugovinovskih fac. Očitno so ti všeč le-ti. Čifuti.[/quote]

Pravih švicarjev ni VEČ? Sej jih nikol ni bilo, še za en jezik se ne morjo zment, ker so od nekdaj tako zmešani med sabo, ampak rabijo 3 al 4.

Pa če ma švicarsko denarnico, pol je lahko tud Čifu-švicar, karkoli že to je. :))))

In kljub temu, da je dobil najslabše od najslabšega, mu še tega ne privoščite.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Moj znanec je svoji filipinski nevesti uredil stalno bivanje v RS, kmalu nato pa mu je pobegnila v Nemčijo, kjer je našla drugega sponzorja in tam zdaj vodi uspešen nigh-club.

Kakšne plehke ideje.Švocarji imajo debele denarnice.Dej no.Ravno tako je tam bogatih in pa tudi revnih.V švici so velike plače proti našim ampak še nekajkrat večji so stroški življenja v razmerju do plače.Tam ,če hočeš imet dva otroka bo težka z samo dvema plačama.Ni tako kot si mislite,da je plača tri jurje in več a zdravstvo in šolanje otrok pa zastonj kakor pri nas.Malo morgen.Pa tud hiše ne more imet skoraj nihče,ki pošteno dela za navadno plačo.

Ta filipinska pupa je v bistvu ujagala njega. Izkoristila ga bo, se privadila okolja, naučila jezika, potem spoznala drugega-in šla. Poznam veliko primerov. Naj stari ata uživa, dokler traja.

Jaz ne vidim problema v tem. Saj je ni prisilil da pride. Ubistvu je žalostno da doma ni ženske ki bi imela takega moškega. Potem pa se čudite k si najde Filipinko. Sam pa noben noče bit.

Neopravičeno ga kritizirate, verjetno ženske,…… pozabljate, pa, da so pri težavah moških v teh letih krive tudi domorodke, saj ste verjetno tako nedostopne, ali pa vam niti ni več do tipov, da se tipi odločijo za takšno varianto. Itak, pa take zveze ne morajo obstat, se bo pa tip vsaj nasexal, če seveda rad sexa, če mu ni glavni namen, da se duva s tem mladičem od ženske do takrat dokler se ne ločita. So pa te Filipinke neki okol meter in žilet, tako, da ne more bit to neki za pogledat.

a samo eno si je kupil???
res ni neka jaka faca ta tip ☺

in kaj imaš ti od tega?

aja, nič!

Obnese se tako dolgo, dokler se te deklice ne osamosvojijo in pričnejo razmišljati s svojo glavo. Potem pa moški ugotovi, da si ni pripeljal priden deklice ampak samostojno žensko, ki mu ne želi več umivati nog.
Poznam, ja tak primer.

Flipinke, Malezijke in Tajke živijo za to, da se poročijo v Evropo, prej kot v Ameriko- so pa po naravi tihe, nejezikave sorte, ustrežljive ( če bo mož rekel zmasiraj tabane, bo to naredila), nasmejane, belih zob, imajo take fejse, da so všečni moškim ( majhen nos, majhna ušesa, majhnost je povezana tudi podobnosti z deklicami). Pač na njih cikajo moški, ki imajo radi “punčke”, ženske punkastega , nedolžnega izgeda tud po 30-em…. Tudi nekateri Slovenski moški to rabijo – ker jim gode drugačnost in iztopanje in odstopanje od povprečja na večini področij. Zato je to zate, kot povprečnico, nesprejemljivo. Meni je sprejemljivo – dokler se ne kregajo in otroci ne trpijo, naj se imajo kakor se hočejo.

Nekaterim je to fetiš – ker deklic ne smejo…. Filipinke, Tajke, Malezijke pa dolgo izgledajo kot deklice-majhe, z majhnimi nosovi in ušeski, tihe, prijazne, ustrežljive….

haha…švicarji s starimi mercedesi. Saj se bo kak spotoma ustavil, ko bo potoval domov k rodbini za kake praznike. Kar postavi se ob cesto. 🙂

haha…švicarji s starimi mercedesi. Saj se bo kak spotoma ustavil, ko bo potoval domov k rodbini za kake praznike. Kar postavi se ob cesto. :)[/quote]

Ti pa že dolgo nisi bil ali se vozil smozi mesta, kjer so doma višjeslojni Švicarji – veš, koliko se jih vozi tam s Tesla vozili, pa z Range Roverji Sport zadnjimi letniki, pa z Maybach-i, Maserati-ji, Porche-ji, pa z raznimi AMG izvedbami Mercedesev?

spomnim se zapisa nedolgo nazaj od moškega , ki je zapisal na blogu ,zakaj se je poročil z tajko. Zato, ker so v intimnosti posebne….ne , kot mi belke …je zapisal….ne teži, kot mi belke za vsako figo…in res me je nasmejal…..kadar zamuja domov in to skoraj vedno zamuja, tako podnevi, kot ponoči, ga ona nikoli ne upraša kje si bil, kje si hodil, temveč ga postreže in ga zmasira. Četudi ob jutranji uri…..No, kar naj jo ima…

Koga pa bodo “poslevnezi” izbrali? Stare debele zatezene Slovenke? Hahaha… Tako neumni so le sljakarji, lol.

Kaj je, tako uživaš v svojem popolnem samskem lajfu, da moraš od sile 3 leta stare teme na monu ven kopat? To foušija govori iz mene.

New Report

Close