Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POSLUŠTE ME ZDEJ!!!

POSLUŠTE ME ZDEJ!!!

Zadosti mam tega…….ne me zajebavat v glavo………..:)))) A ste se kaj zmenli al ne??????? Jaz jutri ne delam in itak ne bom nič na tekočem kako in kaj ste se zmenili, če ste se sploh kaj zmenili……… Sicer pa niti sama točno ne vem ali bom fraj ali ne…………Ma sej itak ne vem kakšen dan naj bi bil…. Nekateri v sredo ne upajo (med drugimi sem jaz)……nekateri v četrtek….potem je pa že vikend….za vikend pa ne bi…. Drugi teden gre Helčika na morje……..Potem pa ostaneta edino še dva dneva, ko sem jaz tukaj…pardon trije……ampak sem do amena zasedena…….predavanja, pa ena šola, pa druga šola itd…..

Sicer pa……veliko bom po N. G….v popoldanskem času……..tako da…..se bom pač srečala s tistimi iz “spodnjega konca”:))))))) Če me bo kdo imel željo in voljo videt………

Eko.

Stelčka je spregovorila. HAWK!!!

Huh … Stelči … to pa je bil govor … :))))))

Meni je čisto vseeno kje se dobimo … bi imela pa čas edino v četrtek … … tako da … Jaz sem za četrtek po 20h … plac … hm … Jaz sem svoje predloge že povedala … samo odločit se moramo skupaj … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

JAZ SEM ŽE MED NJIMI….

ZVAZDIKA, PA NE HODI PREVEČ OKOLI…SAJ VEŠ POTEM SI PA UTRUJENA IN ZA NOBENO RABO…..

LEPO SE IMEJ JUTRI…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

A samo ta četrtek? Potem nič več? Ma ja……..jaz kot sem rekla…če meni slučajno ne bo ratalo….in če boš recimo tudi ti imela kakšno minutko časa, ko bom jaz kaj po GO. hodila….se slišimo in gremo na eno kofečke…Važi??

Kako pa ti veš, da nisem potem za nobeno rabo??? A si me že kdaj videl?:)))) He, he, he.

Tudi ti uživaj jutri…………A boš tudi ti imel fraj ali boš v službi?

Važi … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Od osmega septembra naprej bom res veliko tam doli… Sigurno bom v ponedeljek, v sredo celo dvakrat (zjutraj in popoldan)…potem spet naslednji teden dvakrat itd…Enkrat se bomo pa menda uskladile kaj praviš?

Može može … za eno kafe se pa vedno dobi cajt …

Lp, Bgv

Ti………….poslušej………….da ne bo iz tega spet nastalo………”pogovarjata se dve………pride jih deset”:)))))))))))) He, he, he

… a v N.G. boš ?
Glej , da me pokličeš , da te greva malo pocrkljat s sladoledom (jaz moram shujšat , bom samo kofe 🙂

Maš mojo telefonsko?

U ČETRTEK …… SEM ZA……. PA MAGARI SAM MIDVE

Se mi zdi, da nimam………….:(((

Gledam , gledam in zmeraj manj mi je jasno ,hahahahah…kako se hitro spreminja ta naša zvezdica …
No ,me prav veseli
Name ne racunat , smrkkkkkk
lepo se imejte

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Sicer pa Helčika……..kdo so ostali kandidati?

Stumpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj, moj, moj………………Kje hodiš???? Je malo manjkalo, da nisem včeraj prišla v LJ………………………… CMOKCA

Zakaj pa nisi ?? §@

Zato, ker sem mislila imet v pon. dopust, pa je šlo nekaj narobe, pa imam zdaj dopust jutri……in sem imela namen prit v BTC….pa malo na shoping….sej razumeš:)))) Ampak moj ni glih na volji za it v LJ. in ne vem če bo ratalo………….. Se pa zna vseeno zgodit, da pridem v kratkem kaj mimo…..:))))

jaz, ti, bugi, sprevržko, sonči…?

ne čitam, teku da ne vem….

povejte mi….

ti sam ulet , saj telefon imaš še zmeraj

mogoče pa še kdo…….

ne zaključi prehitru…

Imaš pa zdaj na mailu – na tem , ki je objavljen .
Upam , da je pravi !

hvala…………….

Ni pravi…….

Pravilno je [email protected]

Imam……..A bi bil bolj vesel, če pridem sama?:)))))) He, he, he

A sončika tudi pride? Lepo……..

New Report

Close