Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posoda Fissler

Posoda Fissler

Hojla,
uporabnice in uporabniki posode Fissler, kako ste zadovoljni z njo? Je vredna svojega denarja? Ima morda tudi kdo njihovo ponev z rebrastim dnom (Magic edition, se mi zdi)?

LP,
Murči

Zelo vredu – pri nas po 15 letih razmišljamo o novem ekonomu, saj je stari ob veliki uporabi že dotrajan. Imamo ponev in lonec, pokrov gre na obe posodi. Posode Fissler so sicer precej drage so pa vredne svojega denarja

Tudi to posodo z rebrastim dnom imam, ravno razmišljam, 7, 8 let…? In kaj opažam zadnje leto…mesece? Dobro si me spomnil-a na to težavo. V tej posodi kuham tudi rižoto in se mi ta šment zadnje čase grdo prime. Samo rižota. Ima kdokakšno rešitev?
Cena je precej zasoljena, se pa vprašam, ko gledam po reklamah set 12 posod naprimer za 10.000 – kakšna je le-ta kvaliteta.

Lp

Samo pazi kje kupujes. Jaz sem odkrila njihov ekonom lonec za 20.000 ceneje v eni lokalni trgovini…

Tudi jaz se zanimam za nakup Fisslerjevega ekonoma z dvema posodama. xxxx, lahko poveš, kje si kupila in za koliko?

Mislim, da ga imajo v Avstriji za cca. 40 jurčkov (2 posodi + pokrov). Sem si takrat rekla, da bom počakala, da mi ga kdo kupi za poročno darilo. 🙂 Do takrat mi pa juhco kuha mama. Čez komot ga ni. 🙂

Fissler je povsod Fissler. Težko, da bi šli toliko pod ceno.

Lp

Jaz sem ful zadovoljna s posodo, imam pa tudi njihove kuhinjske
nože in jih ne zamenjam.

jaz sem ves čas gradnje hiše govorila, da bom ob selitvi v novo hišo začela tudi kuhat v novih piskrih.
Posodo sem kupila v Avstiji + cel komplet posod – dve srednji, dve ta mali, ena velika, vse s steklenimi pokrovkami. Splača se malo pogledat, jaz sem jih kupila v KIKI. Ko sem gledala to posodo, mi je prodajalka povedala, da bodo imeli v kratkem akcijo fisslerja in da mi priporoča nakup takrat. No, res se je splačalo, ker sem za isti denar nakupila še nože, ponev za jajca, in še nekaj drobnarij. Poceni res ni, ampak ta nakup se sigurno splača.

New Report

Close