Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posoda WMF

Posoda WMF

Kot marsikdo, sem tudi jaz pridno zbirala smrekce (Spar) in izbrala dve posodi tako opevane znamke WMF. Toda že po dveh pranjih sta obe posodi v notranjosti korodirali. Zanima me ali se je še komu to primerilo ali pa imam res nesrečno roko. Saj bi reklamirala, pa nimam več računa. Enostavno ga nisem shranila, saj mo ni padlo na pamet, da bo posoda korodirala. Ali kdo ve, če mi morda uspela tudi brez računa?

Hvala,

Tanja

A mislis da ti nebi zamenjali brez racuna?

Ne vem, moram poskusiti. Sicer me bodo verjetno hoteli kar odpraviti, toda ne bom se dala…….

Moji sestrični sta tudi 2 korodirali že po eni uporabi.Nesla je nazaj in so ji dali drugo(je imela račun)..druga je bila pa isti ****,tako,da kvaliteta te serije posod je očitno poden..

Hm,jaz jo tudi imam,pa teh težav nimam.
Lahko da si ne vrelo vodo solila in ti je korodirala.Na navodilih,ki so priložena na to opozarja,da vedno solimo vrelo vodo.

Ne vem, kaj je to korodiranje, a mami so nastali na podnu rumeni fleki, meni pa nič.

Piše tudi, da je treba lonec prekuhati s okisano vodo.

No, bila sem v Intersparu in so mi jo zamenjali. Seveda so bili full začudeni, pa da sem jaz absolutno prva stranka z reklamacijo, pa……

LP

Mi lahko prosim opišeš, kakšna je bila vrnjena posoda, zarjavela?

Taki čudni fleki se naredijo na dnu po(normalni) uporabi,ki se jih ne da odstraniti…

Taki svetlo rjavi, kot da bi posodo s svetlo rjavo tempero pobarval, potem pa umil, pa ne bi šlo dol?

hm ne vem v navodilih je napisano , da se pojavijo neki fleki posledično zaradi naše vode in da je potrebno dat v posodo malo kisa in prekuhat.

Ali pa vzameš čistilo za rostfrei in malo podrgneš, pa je.

LP

New Report

Close