Posoda WMF (spar točke) – zadovoljne?
Jaz jo lepo (resda za velike denarje) kupim v Muller centru. Stegnila sem se za dva ekonom lonca z dvema pokrovoma, dve kozici, en loček na ročko, dva piskra. To nam zadostuje za vsak dan. V pogonu je vsak dan vsaj en ekonom lonc.
Po šestih letih kot nova. To je edina posoda, kateri se na steklokeramični plošči ne zvije dno. Sva imela včasih nekaj drugih primerkov (dobili v dar in nekaj kupili) pa se je trem četrtinam zvilo dno. Prisegam na WMF.
Naj bi bila doživljenska.
se mi zdi, da so bile posode, kupljene na podlagi šparovih točkic, malo “nestandardne”. sama imam posodo wmf iz mullerja, dve pa sem kupila tudi na točkice. pa imata obe malo postrani ročaj. pri tašči pa pokrovke ne “dihtajo”. ne vem no, mislim, da so robo II. kvalitete na ta račun spravili v promet
Jaz sem si s šparovimi točkami nakupila cel komplet, pa še kakšno zraven, ker sem si takrat tako ali tako hotela kupiti posodo. Sicer sem gledala Fisslerjevo, pa tudi WMF, ampak tako z nesteklenimi pokrovkami. Me je bilo malo strah glede tega, zdaj pa sem zelo zadovoljna.
Uporabljam jo vsak dan, ker sem nakupila po več posod vsake velikosti, jih vsakodnevno tudi peremo v pomivalnem stroju, pa je super. Tudi pokrovka mi je že zletela na tla (keramične ploščice), pa se ji, pa tudi ploščicam ni zgodilo čisto nič. Malo sem se morala navaditi edino na to, da se ročaji in ročaj od pokrovke med kuhanjem fajn segrejejo.
Kar se pa tiče razlik med posodami v Šparu ali Muellerju ali kje drugje-enkrat se na vsaki posodi pozna, da se v njej kuha. Jaz niti ne pričakujem, da bo sto let kot nova, imam jo zato, da jo uporabljam in da se v njej kaj dobrega skuha. Če se po nekaj časa ne bo več tako svetila, tudi v redu.
B.
jaz boljše posode še nisem imela, ko sem šla na svoje mi je mama kupila eno večjo WMF-jevo posodo in sm bila tako navdušena, da sem šla takoj na lov za še ostale kose…Ampak ko sem videla ceno me je minilo en lonc srednje velikost 100 eur …. No pa pride v Špar komplet 4 posod za 99 eur mislim da sem bila prva v vrsti zjutraj
Uporabljam izključno teh 5 kosov, vsak dan nekaj brbota na štedilniku, posoda pa še vedno kakor nova, nič se ne prime. Čeprav pomivam na roke še nikoli nisem uporabila mrežice ampak samo detergent in gobico. Tako, da ne najdem dovolj pohvalnih besed :))))